Искате ли всички да съберем картите и дружно да им ги пратим! Аз съм много ЗА!ОТ доста време наливах само ШЕЛ ви пауър рейсинг 100...И винаги колата ми вървеше много прилично...Да никак не ми се даваха винаги едно 10ст. повече от всички други бензин. но вярвах..Ааа и шела има смарт точки...Ей го като бях натрупа зареждах с минус 10ст
Наскоро заредих на ЛУкойл 40литра бенз.98Х и сложих добавка, мислейки си че няма да има разлика защото и шела са с много добавки... Указа се че Лукойл 98 и добавка на кастрол колата ми усети значител спад на мощност и увеличен разход.... А добавката пак я бях купил с цел икономия...Най-евтините горива на Лукойл аз си слагам 98 ползвам отстъпка и като сложа добавката и ще ми е по евтино...Ееее дааа ама колата не вървиии...Имам още 20литра и после веднага си слагам Шела и се раждам отново...И добавката на кастрол ще продам..АЗ винаги си слагам на този шел защото ми е до у нас
И да ви кажа че нещата повече зависят от конкретна бензиностанция отколкото веригата..Едно време шел бяха си развалили горивата, но това е защото бяха едни от първите вносни бенз. в България и имаха много клиенти...НО след навлизането на ЕКо, ОМВ и сериозния лукойл франчайз и влошаването на горивата си те загубиха много клиенти и за това ми се струва че за това последните 1-2 години нещата при ШЕЛ вървят нагоре с цел връщане на клиенти и справяне с жестоката конкуренция...П.П И газста на шел е много хубава...И то защото не е шел, а е ВИТОГАЗ... Но това е само един голям +... Само маслата им КУЦАТ много сериозно и не случайно изгубиха представителството си в БГи изгубиха много индуст. клиенти....Пак се отплесвам...Сектата на ШЕЛ рулира...Шел храм спасение...АминКой е ЗА на следващата среща да си съберем картите на Лук. 5ст и да дружно да им ги върнем! И 50 карти да върнем все е нещо! А и с едно писмо ще зацепят, че ще е върпос на време да загубят големи маси клиети ако не си оправят горивата! Още повече че те могат да си позволят най-добрите горива на най-ниските цени!Авео писмото ще го оставим на теб :D Може и подписка да направим
И в съдът в страсбург да се опалчем...в кръга на шегата

Коментар