аз тръгвам винаги различно...понякога в 7:30 понякога в 8:30...целта е една в 08:45 трябва да съм в магазина...разтоянието от ОМВ ЖП-гара по крайезерния покрай кръговото на метро и после магазина го вземам за около 10-15 минути...ако ме хване обаче задръстване става ад...едно нищо и никакво си разтояниице от няколко километра ми отнема понякога и 40-50 минути...за щастие сега зимата почти не се случва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой кога тръгва за работа и за колко време стига ?
Collapse
X
-
сабале паля парното за 5-6 минути - 7-ми разряд огняр - през това време синята птица вече е вън от гаража и загрява... камбаната на наше село бие точно около 8.00 - зависи камбанаджийката - какво и колко е пила снощи
- тогава излитам. каката на градината - и до центъра имам маршрут без нито 1 светофар
скоро си взех служебно безплатен пропуск за 1 платен паркинг на мойта фирма в центъра
13 километра - 13 -16 минути - Бургас от края до средата
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Сутрин тръгвам към 7:30-7:45. Маршрут Надежда - Х. Димитър - има-няма 7 км. През седмицата отиването ми отнема 35-45 мин. Случва се, понякога и малко повече или по-малко. Прибирането - около час, ако си тръгна в 17:30, когато принципно ми свършва раб. време. Ако в Събота съм на работа, съответно за 15-ина минути в посока. А, ако ми се наложи и в Неделя, няма партизани на "202" -ра и ме е обладало рокерството - 7- 10 мин. на отиване и нормалните 15-ина мининути обратно.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Сега съм супер. Напоследък излизам към 8 и 20 и към 8 и 35 съм на работа.Имам евентуално само едно малко задръстване по пътя.Разстоянието е около 4 километра. До скоро като бях на друга работа, разстояние от 10 километра ми излизаше към 30-40 минути и хич не ми беше кеф
Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Аз пък тръгвам за работа в 3 часа следобяд от Дружба, като карам само по Цариградско шосе от Практикер на запад чак до паркинга на стадиона. Тапите на окръжна болница, на плиска и на разклоните от Младост, Дружба, румънското посолство и полигона са ясни, а за орлите задръстването започва или от полиграфията или малко след нея.Доста си почаквам, но долу горе за 20-на - 25 минути пристигам на стадиона. После 18 минути пеша по канала до работата. На сметка илзилат 40-50 минути, но слагам 1 час за извънредни ситуации.Дневно карането ми излиза 2*10 километра, според GPS. Ходенето пеш - 2*1 километър поне дневно, което идва доста полезно, като се има впредвид, колко малко ходя пеш изобщо.Вечер свършвам малко късно, заради което пътувам доста по-спокойно и по-бързо до горублянския светофар и навътре към квартала.
Коментар
-
Я и аз да се разпиша.Значи часът на напускане на къщата на Бай Брадър зависи от това каква смяна ще се работи 04:05 - първа, 13:05 - втора, 21:05 - трета (нощтна). Следва 20 мин. (2 км) физзарядка и стигаме до спирката за служебния автобус, който тръгва в ХХ:30. Към ХХ:50 автобусчето спира пред служебния стол и следва прием на хранителни вещества (ама е прекалено съмнително че това е храна). 30 мин. по късно друг автобус те кара до цеха. Надницата започва да се начислява в 06:00, 15:00 или 23:00 съответно. Проста сметка отиване на работа 2 часа. Прибиране от работа в обратен ред още 1 час (след първа смяна 1,30 мин.)Е не знам дали някой от вас би се съгласи да губи толкова време за отиване и прибиране от работа, но аз за момента нямам друг избор...Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
Fiat Punto II 1.2 8V 00'
ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)
Коментар
-
Колега а с кола ? Не си ли заслужават парите за времето дето го губиш..Аз съм си от града в работата ,но има хора от младост и другите квартали на към костинброд и за тях има служебни рейсове и при тях е същото за смените (и аз съм на 3 смени от 6 ,14 и 22) По 2 часа за работа им се връзва с 8 часа работен ден и пак към 2 часа за крайната точка = 12 часа.А за мен е 10 минути преди и след работа макс и съм си в нас....И като гледам ние с фиатите май сме големи гъзари почти всички сме на макс 20 минути от работата ,че и по-малко :D Хора дето да губят доста време в път са малко.Plamenf26 написа:Я и аз да се разпиша.Значи часът на напускане на къщата на Бай Брадър зависи от това каква смяна ще се работи 04:05 - първа, 13:05 - втора, 21:05 - трета (нощтна). Следва 20 мин. (2 км) физзарядка и стигаме до спирката за служебния автобус, който тръгва в ХХ:30. Към ХХ:50 автобусчето спира пред служебния стол и следва прием на хранителни вещества (ама е прекалено съмнително че това е храна). 30 мин. по късно друг автобус те кара до цеха. Надницата започва да се начислява в 06:00, 15:00 или 23:00 съответно. Проста сметка отиване на работа 2 часа. Прибиране от работа в обратен ред още 1 час (след първа смяна 1,30 мин.)Е не знам дали някой от вас би се съгласи да губи толкова време за отиване и прибиране от работа, но аз за момента нямам друг избор...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Аз откакто съм "селянина с колелото", тоест откакто напуснах "престижната" си работа в Софию, излизам от Home Dir 8:35, в 8:45 хващам луксозната SIEMENS Desiro мотриса за Kютенднил и в 8:55 съм в офиса.Сутрин не стържа сняг от стъклата, не се налага изобщо да нося в мен ключовете и от двете коли защото вероятността някое нагло копеле да ме е запушило е съвсем реална, не се влача в задръствания минимум по 2 часа в денонощието превземайки заветните дневни 60км по гротеската пародия на пътища, не си късам нервите с пътната обстановка...Накратко - в рамките на 20мин съм се придвижил, като съм имал време и за едно кафе.Изобщо селска идилия
П.С: То това БДЖ-то станало страшна работа... Като се качих в тази мотриса и бях:
Ето и снимки ТУКНа обществен транспорт не се бях качвал повече от 3 години и за това време докъде стигнала техниката!
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз понеже не раборя- пътувам за лекции. От Орландовци до Овча купел (НБУ) като тръгна в 9:15ч го взимам за около 30-35мин. Ако тръгна по обяд около 13:00ч за 20-25мин. Днес ми се наложи да ходя с градския трянспорт , понеже колата ми беше на ремонт и пътувах 90мин . Добре, че няма да се повтори повече
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Значи напоследък бия рекорда
От известно време работя в къщи, като работното ми бюро е на 1 м от спалнята
Отнема ми известно време (около 5-6 секунди) да се преместя от едното място на другото
(Разбира се след различните му там тоалети, закуски и т.н.).Преди, като работех в офис, който се намираше в края на града посока Елхово - на практика пресичах половината град (живея у центъро
), минавах през 5 светофара и стигах за около 7-10 минути, в зависимост от цвета на сфетофарите.А ако съм си на село, което е на 5 км от центъра, но в обратна посока, стигах за 5 минути повече и 3 светофара отгоре. т.е. 12 - 15 минути.Имаше един период от време, когато все още работих в Сливен, а живеехме вече в Ямбол - рекордът ми е за 20 минути от къщи до работата, като нормално се взимаше разстоянието за около 30 минути.Ама сега ми е кеф
Даже вече може да се каже, че съм на работа
Коментар
-
08:00 Старт от нас - МОЛ Варна до Сервиза на Ситроен. 08:03 Колхозния пазар - гаражите - жената все ми мърмори, че не сварва да си изпуши цигарата в колата
08:20 Старт от колхозния08:23 -пред офиса до Райфайзен на жп гара Варна - между другото много се кефя на охраната на банката
Имат една купчина табели за паркиране баш пред входа на нашия офис и дебнат някой да не паркира там
Един бая едър бабанка все се шашка и изскача на кълбета от банката като дам на задна и се майтапя все едно ще паркирам върху табелата им
.Вече сутрин като ме види, че идвам и изскача отпред пред табелите и маха като идиот
Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
Абе какво става тука... чета, а от ушите ми хвърчи огън и жупел. 5 минути, 15 минути... лелелеле7:45 - първа аларма8:00 - втора аларма и ставане8:25 до 8:30 - потегляне от Овча Купел8:40 - последна кола съм в задръстването на Красно Село, което се спуска почти до светофара на 6-ти Септември9:00 - с малко повече късмет съм минал светофара и съм изминал около 2.5 километра от дома9:03 - задръстването на България почва от Дойран. Т.е. от предни светофар. Не се движи. Ама изобщо. Ах как мразя всички излизащи от Борово9:15 - прекосяване на България. Минал съм към 3-4 километра вече.9:16 - почва борба за влизане по Сребърна. Битката е ожесточена. Пот, кръв и урина навсякъде.9:20 до 9:25 - преминал съм успешно и последната бариера. Пълна газ към Младост.9:45 - Влизам във форума
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар