Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да ви представя новата си количка!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

браво бетази кола я имаш от поне 3 седмици (виждал съм я) и чак сега се хвалиш честито и безаварийно
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Честито колега много хубава колица милиони безаварийни километри.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

бааааФ таз кукла дейва... Честито колега, безобразно много безаварийни километри ти желая!
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Re: Да ви представя новата си количка!

mitkomar написа:
          Здравейте,Много се радвам да ви споделя , че успях да се сдобия с чисто нова кола и то не каква, а Фиат Браво т-джет :D
          То така не е интересно. Губи се тръпката от очакването коя лампа ще светне червено, какво ще се развали първо и най-вече дали ще намериш бастуна на предишния собственик .Честито, колега ! Страхотен автомобил си имаш ! Присъединявам се към отбора на благородно завиждащите и ти желая много безаварийни километри.П.П. Използвам темата да споделя, че вчера видях наживо Фиат 500, един съсед си го е купил. Истинско бижу, чисто бяло с бял кожен салон и бели циферблати. Ако има кола, на която отива бялото, това е фиат 500. Уникално красив автомобил, просто да те е жал такава кола да я вкараш в джаза на нашите пътища.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ей как им варви се на хората браво,честито.Кърти.

Коментар

Да ти е честита пожелавам ти широки пътища и гумени дървета шофираи разумно иначе колата е велика да ти кажа и аз мога да се похваля с нова кола и тя е от типа но не е ново от магазина естестввено все още не ви познавам всички но има време ся съм новичък аиде пак да ти е честита че много се разприказвах Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Честито, много безаварийни-
                "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

върви ли повече от HGT-то
                  ex Fiat Bravo GT

Коментар

Доста е различно от ХГТто . Тук са 120 коня там са 147 коня тук са 6 скорости там са 5. Има моменти когато си мисля , че върви повече от хгт то и обратното. Като цялo и в двете коли има настроение когато ги караш. :D

Коментар

Честито, колега, много безаварийни!!!Ти ме амбицира направо. Почвам да събирам пари за новата Крома - аз трупам, пък на нея цената й пада. Надявам се кривите на нейното предлагане и моето търсене да се пресекат в равновесна точка не много дълги години след като излезе от производство.
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                        Честито, колега, много безаварийни!!!Ти ме амбицира направо. Почвам да събирам пари за новата Крома - аз трупам, пък на нея цената й пада. Надявам се кривите на нейното предлагане и моето търсене да се пресекат в равновесна точка не много дълги години след като излезе от производство.
                        Напоследък май пестиш от нета, а? Никакъв те няма?Честито колега!!! Аре сега 5-10 години без да четеш техническия раздел
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Много хубава кола !!!Леко и безаварийно шофиране!
                          Have a Big dream, take small steps!

Коментар

Working...
                          X