Здравейте колеги! Значи ситуацията е следната. Спирам аз на централна автогара (София), там до местата на такситата и понеже знам, че там има едни лайна с паяк и дебнат, се отдалечавам на не повече от 7-8 метра буквално от колата, която е на аварийни, обръщам се и сякаш от нищото се появил паяк зад колата и един мърляч вече ми прибира огледалата, демек да я качват. Разправии на дълго и на широко, не заради друго, ами защото до мен имаше една кола на една лелка, която стоеше сигурно от един час там, но на нея нищо не й казаха, тя дойде и взе да се обяснява, щото мислеше, че е за нея, аз попитах въпросния пътен полицаи, който изкъсо следеше спазването на закона и да не бъде той нарушаван от престъпници като мен, защо не глобят и нея, а той ми каза, че аз съм бил първа кола и затова??? Та, освен че дадох на "милата" ни родина, която толкова много "обичам" 15 лева, онзи неприятен, така да го кажа пътен полицай, ми написа и акт за нарушение на знак B28 като до него пише и някакво 17, не знам това за какво е. Та мисълта ми е знаете ли колко ще ми е акта, и ще ми вземат ли контролни точки, заради тези безумни, застрашаващи живота и безопасността на другите участници в движението, мои действия? Полицаят не ми отговори, защото това било конфиденциална информация
Аз му викам, че не е вярно и в закона пише в какви размери са санкциите и той нагло ми отговаря "аз закон не съм чел"
?!?!?!?! И така днес отново намразих допълнително КАТ и разбира се държавата. И да, нарушил съм закона, но за 7 години това ми е първото нарушение, жалко, че нямам от онези талони, и си мисля колко голям мизерник трябва да си, за да работиш тази работа или да си контрольор в градски транспорт, примерно. Поне аз разсъждавам така и за мен това са измекяри, защото дебнат обикновените хора за нищо.

Коментар