Така!Човека за който ще ви помоля да гласувате е мой колега и е много готин пич!Отдавна си мечтае за цифров фотоапарат,но нали сме бедни студенти,пари за ядене няма,камо ли за глезотии!Излезе обаче една томбола и наградата е фотоапарат Panasonic!Моля ако решите гласувайте за моя колега за да му доставим удоволствието да хване в ръка толкова исканото от него апаратче!Знам,че не е много правилно да ви моля за това,но се замислете колко хубаво би било ако си помагаме в такива ситуации и печелим,благодарение на съфорумците си,а не ни взимат наградите разни вътрешни хора!Така че,който реши да гласува ще съм му бескрайно задължен и ако успеем ще пиша!Предварително благодаря на всички!http://www.kitkat.bg/promo/ ТУ-София,гласувате за Генчо от 2-ра страница(Aко може с 6 точки :D )!Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля помогнете ако решите на приятел да спечели!
Collapse
X
-
Айде и от мен една 6-ца, на никой няма да навреди да отдели 2 мин, да влезне и да цъкне върху линка. Все пак трябва както каза колега да се научим да си помагаме и да сме единни, иначе скоро няма да се оправи държавата ни!П.С.: Не го познавам момчето, просто така мисляПоздрави.
Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Има и още няколко с около 2000 точки,аз ще кажа кога да прекратим временно и кога окончателно гласуването!Благодаря ви колеги!Да знаете,че се гордея с вас и много ме радва факта,че така го подкрепяте!Трябва и в живота да си помагаме и се подкрепяме както за тази за някои не толкова важна кауза(която стана пример,че можем,когато поискаме) и ще вървим напред!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар