Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля помогнете ако решите на приятел да спечели!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля помогнете ако решите на приятел да спечели!

Така!Човека за който ще ви помоля да гласувате е мой колега и е много готин пич!Отдавна си мечтае за цифров фотоапарат,но нали сме бедни студенти,пари за ядене няма,камо ли за глезотии!Излезе обаче една томбола и наградата е фотоапарат Panasonic!Моля ако решите гласувайте за моя колега за да му доставим удоволствието да хване в ръка толкова исканото от него апаратче!Знам,че не е много правилно да ви моля за това,но се замислете колко хубаво би било ако си помагаме в такива ситуации и печелим,благодарение на съфорумците си,а не ни взимат наградите разни вътрешни хора!Така че,който реши да гласува ще съм му бескрайно задължен и ако успеем ще пиша!Предварително благодаря на всички!http://www.kitkat.bg/promo/ ТУ-София,гласувате за Генчо от 2-ра страница(Aко може с 6 точки :D )!Благодаря!

не съм сигурен дали има смисъл, но имаш 6 точки от мен
    ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Мерси!Какво имаш в предвид с това не съм сигурен дали има смисъл?

Коментар

Все така става, че подобни неща отиват при "свои хора"! Дано да греша и приятеля ти да спечели! Пожелавам му го!
        ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Гласувах с 6 точки.Да не забравиш да напишеш ако спечели
          Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Мерси колеги!Продължавайте,аз даже и в подписа на Skype съм си го сложил,за да може да спечели мой(а в случая щом гласувате за него и ваш) човек!Като вземе фотоапарата даже и снимки ще качим ако трябва!

Коментар

6 точки и от мен.Дано да спечели момчето
              Marea 1.6 16v

Коментар

Е сега simeon3000 ще се включи с 25 000 различни ИП-та и ще гласува и всичко е точно. Така се печелят тези класации

Коментар

Имало е някакъв такъв хакер,с 32000 гласа,но са го баннали!Ние се стремим към по скромен и РЕАЛЕН резултат,на хора които наистина искат да гласуват за колегата!Благодаря ви пак,гласувайте и дано спечелим!

Коментар

Айде и от мен една 6-ца, на никой няма да навреди да отдели 2 мин, да влезне и да цъкне върху линка. Все пак трябва както каза колега да се научим да си помагаме и да сме единни, иначе скоро няма да се оправи държавата ни!П.С.: Не го познавам момчето, просто така мисля Поздрави.
                    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

нема пари за ядене пък кит кат рупат студентите айде още 6 точки и да почерпите 1 снимка
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Момчето определено заслужава гласовете ви!Аз ще намаля малко писанията си в темата,че ще взема да стана потребителя с най-много мнения! Но ще продължавам да се радвам на всеки ваш пост и глас!

Коментар

И от мен 6 точки, ама да вземем да се спрем, да не го декласират накрая... Че гледамсамо той има над 1000 точки. Останалите се въртят около 100-200

Коментар

Има и още няколко с около 2000 точки,аз ще кажа кога да прекратим временно и кога окончателно гласуването! Благодаря ви колеги!Да знаете,че се гордея с вас и много ме радва факта,че така го подкрепяте!Трябва и в живота да си помагаме и се подкрепяме както за тази за някои не толкова важна кауза(която стана пример,че можем,когато поискаме) и ще вървим напред!

Коментар

И от мен 6 точки.
                              Прикачени файлове
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                              X