Както по-наблюдателните от вас вече са забелязали - в подписа ми се появи нов автомобил, естествено от любимата марка.Та вече сме щастливи собственици с жена ми на Пунто 2 от 9.2000г.Нафтова печка е с мотора 1,9DS - т.е. атмосферен дизел, 60 кончета, клима и ниво на оборудване ELX - което е много добро.Естествено няма 8 годишна кола без забележки, но полека лека се преборвам със всяка от тях.Шофьорската врата има малко за пръскане, тук таме стръгнато по броните, но нищо фатално. Най-големия кусур е че сервото не работи, но поради тази причина съм я взел на много добра цена и сега се боричкам с него.Стискайте палци довечера като запоя новите релета и да тръгне, защото се оказа че едното беше дефектирало ( колегите с Пунто 2 знаят за какво става дума). Дано само да няма и друг някакъв дефект. Успокоителното е че съм намерил цяла кормилна колона - барабар с ЕКУ-то и мотора тук в Хасково, ама ще видим. Малко ме е страх да слагам втора употреба - може след някой месец пак да се скапе.Иначе количката вътре е без забележка, като нова - снимката е с телефона и е малко кофти, ама подробна фотосесия с хубав апарат - като отстраня външните забележки.Тази седмица се занимавам с нея - масла. филтри, дребни болежки.Утре ще и свалям фаровете да ги мия и прегледам че единия не иска да се регулира и свети където си иска, а другия е леко запотен - ама това както се каза е козметика.Иначе официалния собственик (ползвател) ще бъде жена ми - след като другата седмица сложа хасковските номера и се качва на него тя. Засега заради неработещото серво се вози в Бравата и ме тормози кога ще й си давам колата
Ако някой може да помогне за серовото - да свирка, но се надявам да се оправя.

Коментар