Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Outlook, спешно!
Collapse
X
-
deadairplane -
Грешката донякъде е моя, че не прецених че може да си на Vista, но и там трябва логиката трябва да е същата. От отговора ти разбирам, че ще е трудно да ти се помогне....chris написа:Еебати скапаната Vista, тя въобще няма такива Documents and Settings и т.н... Въобще не мога да се ориентирам, ама със сигурност ни на С ни на D има Documents and Settings..bogidar написа:Виж случайно дали е останало нещо следвайки пътя:C:Documents and SettingsBogidarLocal SettingsApplication DataIdentities{F227EC15-7395-4B7C-A9D6-C8652E8384B1}MicrosoftOutlook ExpressКато вместо bogidar е твоя юзър и папката след Identities няма да е същата....
Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
И това го пробвах ама като отида в контрол панел и после майл и няма никакви профили, нито файлове.deadairplane написа:Значи както каза колегата си на ПОП3 и гледай там Лейн Стенли как да възстановите изтрития мейлбокс. Нали си с Виста. виж дали систем рестора не е забранен. Ако не е отиваш на файла който всъщност е мейлбокса ти (За Уиндовс Майл не знам кой е точно файла ти обаче можеш да го видиш в контрол панел, майл, профили) После отиваш с Уиндовс експлорера стартиран с елевейтнати права, на файла който всъщност ти е мейлбокса. От пропъртис на фгайла на последния таб можеш да ресторнеш файла от когато е създадена последната рестор точка, ако не е пипан или от предишната промяна ако нещо си пипал. Надявам се след изтриването не си правил нищо по майлбокса сиchris написа:Значи... нищо не разбрах, ама нямаме ни сисадмин, ни сървър, ни ексчейнч.. в офиса си имаме 3 PC-та и тва е. Аз съм сисадмина :D щото другия колега ептен нищо не разбира от РС-та.ей тва ми е и-мейла aero@7m-traveltimes.com Това "7m-traveltimes.com" го плащаме по 5-6 лева на месец SP NET май. Бахти кашата...deadairplane написа:e-maila ти от компанията ли е или е от външна фирма (В смисъл веб базиран ли е по принцип или на работа си имате ексчейнч сървър). Ако е вързън със ексчейнч на товоята фирма просто се обади на сисадмина да ти ресторне мейлбокса от най-скорошния бекъп. И за друг път да си направиш .pst файл и да слагаш там важните неща.
Bravo 1.6 16v
Коментар
-
хм кофти, тоя mail recovery не работи ако не си си го купил.. иска сериен номер.Нов въпрос - от къде мога да си намеря crack (или там както се казваше)?Айде бе Лейн, градината ли прекопаваш..chris написа:Написах го това в гугъл и си свалих някаква програма Mail recovery. След като я инсталирах иска рестарт. Ако го рестартирам да не се вкарам в нов филм... дали ще стане след това?null.zero написа:Просто потърсете в гугъл ’ accidentally deleted emails windows mail vista ’.
Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Хихи, филма е особено готин, гледан, че гледан. Но мъртвия самолет дава юслес съвети, както обикновено. Систем рестор не възстановява потребителски файлове, а само системни такива (от критична важност за системата). Само да обясня - базата ма Уиндоус мейл преставлява единичен файл за всяка папка - Inbox/Outbox и т.н. След като се "изтрие" пощата - този файл се "опреснява" и съответно възстановяването му е .... практически невъзможно
Вярно, може да пробвате и гугъл и мугъл и квото си искате, но продължавайте да се мъчите - ако откриете нов извор с топла поща (хм, казах ли, че ново писмо ще презапише и преиндексира базата) - опишете как сте се справили
Аз съм тук да се уча
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
deadairplane -
deadairplane -
Брат, пак нищо не разбрах, ама мисля, че ти си моя човек. Може ли да ми го обясниш все едно съм ти син и съм на 4 годинки, моля те.deadairplane написа:Профили има а скрииншот мога да ти направя чак на работа, че тука с Бизнес и нямам Уиндовс маил. При Оутлук фаила на майлбокса ти е същото име като профила с разширение .ost при оутлук експрес само разширението е друго, при уиндоус майл е трето ама името на файла винаги е името на профила ти. Ако беше Оутлук досега да съм ти дал пътя до фаила и с какво разширение е ама като не си ще те объркам повече. Документс и сетингс на виста няма казва се узерс и е скрита. Човека въпреки че разбра че не си с оутлук експрес продължава да ти дава акъли за ХП и програми с които не работиш. Еле пък временните им файлове не ти вършат никаква работа. Трябва да си намериш мейлбокс файла и да го ресторнеш. Сшдоу копитата пазят само една предишна версия така, че внимавай!!Просто намери как е името на профила ти и със сърч ще намериш файла.chris написа:И това го пробвах ама като отида в контрол панел и после майл и няма никакви профили, нито файлове.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Ами ... знам ли за чии дедов си все остроумен. Ако със систем рестор си ресторне файла - ще си хвърля дипломата... по ел. обзавеждане.Ти си обаче много хитър тип - шадоу... искаш да ми кажеш, че както съм си изтрил 25те гигабайта филми по грешка - мога да си ги възстановя от 4.8 гигабайтовия (12%) систем рестор? Бах тая компресия... НО! Забравих, ти си човека с дипломитеdeadairplane написа:Ходи си на Линукса бе!!! Волуме схадов копи възстановява и се включва заедно със систем рестора. Като си не разбираш не се обаждай. За чии К*Р тогава имаш систем рестор на несистемни дялове. Ч ходи се гръмни, или пусни volume shadow copy в гугъл поне мако акъл да получиш.jenshen73 написа:Хихи, филма е особено готин, гледан, че гледан. Но мъртвия самолет дава юслес съвети, както обикновено. Систем рестор не възстановява потребителски файлове, а само системни такива (от критична важност за системата). Само да обясня - базата ма Уиндоус мейл преставлява единичен файл за всяка папка - Inbox/Outbox и т.н. След като се "изтрие" пощата - този файл се "опреснява" и съответно възстановяването му е .... практически невъзможно
Вярно, може да пробвате и гугъл и мугъл и квото си искате, но продължавайте да се мъчите - ако откриете нов извор с топла поща (хм, казах ли, че ново писмо ще презапише и преиндексира базата) - опишете как сте се справили
Аз съм тук да се уча 
Steliyan's Life!
Коментар
-
Mail recovery repair-ва "счупени" .pst и .dbx файлове. Според мен ако ги няма на сървъра (както е в твоя случай при положение, че не си чекнал да ги пази и си на POP3) тези мейли, забрави. Като триеш мейли от Inbox-а променяш файла inbox.dbx, а не го триеш, така че на твоя комп няма какво да се направи. Може би на сървъра има вариант да се възстаовят, но лично аз не знам как.chris написа:Написах го това в гугъл и си свалих някаква програма Mail recovery. След като я инсталирах иска рестарт. Ако го рестартирам да не се вкарам в нов филм... дали ще стане след това?null.zero написа:Просто потърсете в гугъл ’ accidentally deleted emails windows mail vista ’.
Коментар
-
Няма и да разберешchris написа:Брат, пак нищо не разбрах, ама мисля, че ти си моя човек. Може ли да ми го обясниш все едно съм ти син и съм на 4 годинки, моля те.deadairplane написа:...Просто намери как е името на профила ти и със сърч ще намериш файла.chris написа:И това го пробвах ама като отида в контрол панел и после майл и няма никакви профили, нито файлове.
Щото няма как да стане, но продължавай да го слушаш - аз съм монтьор на ел. инсталации само
Steliyan's Life!
Коментар
-
deadairplane -
Виж, като влезна в Control Panel, после влезна в Mail и в прозореца, който ми се отваря няма абсолютно никакви профили. Наистина пише: The following profiles are set on this computer: но отдолу полето е празно - няма никакви профили. Отдолу е чекнато "Always use this profile" под него полето пак е празно и нама име на профил.chris написа:Брат, пак нищо не разбрах, ама мисля, че ти си моя човек. Може ли да ми го обясниш все едно съм ти син и съм на 4 годинки, моля те.deadairplane написа:Профили има а скрииншот мога да ти направя чак на работа, че тука с Бизнес и нямам Уиндовс маил. При Оутлук фаила на майлбокса ти е същото име като профила с разширение .ost при оутлук експрес само разширението е друго, при уиндоус майл е трето ама името на файла винаги е името на профила ти. Ако беше Оутлук досега да съм ти дал пътя до фаила и с какво разширение е ама като не си ще те объркам повече. Документс и сетингс на виста няма казва се узерс и е скрита. Човека въпреки че разбра че не си с оутлук експрес продължава да ти дава акъли за ХП и програми с които не работиш. Еле пък временните им файлове не ти вършат никаква работа. Трябва да си намериш мейлбокс файла и да го ресторнеш. Сшдоу копитата пазят само една предишна версия така, че внимавай!!Просто намери как е името на профила ти и със сърч ще намериш файла.chris написа:И това го пробвах ама като отида в контрол панел и после майл и няма никакви профили, нито файлове.Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар