Кики има и леки ендура до 130 кг.също като кдх -а .С тая разлика ,че 2Т ендуро няма тоя буен нрав като 2Т крос (което си е почти самоубийство за начинаещ) Основното е,че ендурото може да го рег.и да си го караш и в града .Но най добре е да си имаш едно ендуро за каране и един крос за гората
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще си взимам крос/ендуро съвети.
Collapse
X
-
Ясно за екипировката започвам да схващам ,че е доста важнаKuku написа:Аз карам ендуро - "HONDA XL 600V Transalp"
Разликатаа до кросовия мотор е, че еднурото е по-тежко и по-цивилно, пригодено и за асфалтови пътища.... нито риба, нито рак.За гората ти трябва чист крос, защото е много по-лек и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО екипировка
Ендурото е по-подходящо за туризъм и черни пътища, но НЕ и за гората!За гората не е задължително да имаш категория по простата причина, че там няма кой да те спре, ОБАЧЕ за теб самия е хубаво да изкараш изпита - научават се много полезни неща, повярвай ми
И НЕ подценявай екипировката - тя се купува ПРЕДИ мотора!УСПЕХ 
гледам за сега обяви и накрая ще е каквото изкочи на пътя и аз се си мислих за това че кросовите били по леки , НО каквото излезе на пътя това ще е по-натам . Дано се получат нещата :D
"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Имах предвид масовото потребление - Доминатор, Африка, Тенере, Трансалп, КЛЕ и прочие ендура от 500сс нагоре, иначе ясно, че има и по-лекички.Предимството на ендурото е точно това - шосейно пригоден е и става за ежедневно каране, за туризъм, за черен път, за магистрала (до 170-180км/ч) - просто е универсална машина, а според мен е и по-здрав от кроса, но не съм имал наблюдения над крос и говоря малко наизустtomazo написа:Кики има и леки ендура до 130 кг.също като кдх -а .С тая разлика ,че 2Т ендуро няма тоя буен нрав като 2Т крос (което си е почти самоубийство за начинаещ) Основното е,че ендурото може да го рег.и да си го караш и в града .Но най добре е да си имаш едно ендуро за каране и един крос за гората
П.П.Явка, мога моето ендуро да ти предложа за 3000лв., след като ми пристигнат двете резервни части за 400лв., да им таковам, таковата
Обаче за гората ще е трудно - 196кг. е сух
Коментар
-
Мерси колега за предложението от любопитство вчера ти видях модела и останах очарован много красив моторKuku написа:Имах предвид масовото потребление - Доминатор, Африка, Тенере, Трансалп, КЛЕ и прочие ендура от 500сс нагоре, иначе ясно, че има и по-лекички.Предимството на ендурото е точно това - шосейно пригоден е и става за ежедневно каране, за туризъм, за черен път, за магистрала (до 170-180км/ч) - просто е универсална машина, а според мен е и по-здрав от кроса, но не съм имал наблюдения над крос и говоря малко наизустtomazo написа:Кики има и леки ендура до 130 кг.също като кдх -а .С тая разлика ,че 2Т ендуро няма тоя буен нрав като 2Т крос (което си е почти самоубийство за начинаещ) Основното е,че ендурото може да го рег.и да си го караш и в града .Но най добре е да си имаш едно ендуро за каране и един крос за гората
П.П.Явка, мога моето ендуро да ти предложа за 3000лв., след като ми пристигнат двете резервни части за 400лв., да им таковам, таковата
Обаче за гората ще е трудно - 196кг. е сух 
Ама не е за мен
Мерси все пак
Коментар
-
Преди имах пистарки обаче стигнах до извода че в града си е самоубиство с тях бързи а трудно спират. Взех си една кросарка и когато за пръв път якарах из гората остнах въсхитен от удоволствието да караш извън пътя голяма тръпка е. Като гледам кавата е най добре изглеждаща от тия дето си посочил.Обичам си работата.
Коментар
-
Много съм мераклия да видя и аз това чувство карайки из гората :P "Кавата" определено е доста добра и аз съм се спрял за сега на нея , НО все още само чакамValentin_V написа:Преди имах пистарки обаче стигнах до извода че в града си е самоубиство с тях бързи а трудно спират. Взех си една кросарка и когато за пръв път якарах из гората остнах въсхитен от удоволствието да караш извън пътя голяма тръпка е. Като гледам кавата е най добре изглеждаща от тия дето си посочил.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар