снимай ми волана и ще ти кажа дали ена 74 000/едва ли/
То пък волана хич не може да се смени с чистак нов, както и прословутите гумички на педалите . Абе друго си е да пише под 100 000 км, друг е вървежа . А сега сериозно: който не е чел интервюто в "24 часа" преди седмица с някакъв автоджамбазин от Горубляне, да го прочете. Човека в прав текст си казва, че километражите се превъртат, защото хората обичат на километража да пише по-малко.Но километрите не са всичко, важно е как е поддържана колата, как и къде е карана, прегрявана ли е, имала ли е тежки удари и т.н. Всички знаем, че покупката на кола втора ръка е до голяма степен и късмет.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
1.8 16v 115 коня всички екстри 11.96 та годинаЩо не ми бяхте казали по рано че мареата е с класи над бравото, днес не ми се слизаше от нея 50 км градско навъртях И върви като самолет и вътре ми е много по удобна от бравото.
Честито и на двама ви :D Много безаварийни , само да не стане така , че приятелката да кара Браво скоро Инъче и аз съм го разбрал , че е с класи напред, но пред Пунто , явно и пред Браво е така :D Самолет си е , нищо че е като автобус Това в кръга на шегата разбира се
Много убава бре.И с нов европейски номер.Честито на мацката.Само дето моята е с новия километраж, който е по-готин.
Какъв е този нов климатроник??Имаш ли снимка да го видя?Pakumba волана няма смисъл да ти го снимам защото е кожен и не си личи иначе по външния ръб има малко следи ама не е изтърканDonna marea-та е от Дупница, въпреки че там в последно време няма много фиати се намират.Мерси много на всички за пожеланията
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
"Новия" Километраж представлява два кръга - за километри и за обороти. Няма обаче "борд-компютър", т.е. нарисуваната кола дето се вижда коя врата е отворена, коя светлина не свети и т.н. Иначе - честито за колицата и да - Мареа е по-доброто от Браво-Брава...
Малко по - висока от нормалната. Просто иска много късмет и търсене. Но пък удоволствието да караш запазена кола е неописуемо.Казвам го от личен опит. Моето Купе ден през ден се налага да го барам за да го оправя. На бащата Бравата за 2 год. и 60000км. е сменил само масла и накладки(оригиналните).
"Новия" Километраж представлява два кръга - за километри и за обороти. Няма обаче "борд-компютър", т.е. нарисуваната кола дето се вижда коя врата е отворена, коя светлина не свети и т.н. Иначе - честито за колицата и да - Мареа е по-доброто от Браво-Брава...
Новия километраж обаче си има една малка вратичка, която подсказва за отворена врата.Иначе дисплея на километрите е монохромен, а този май не е и се намира по средата между двата кръга.Лампичките са разхвърляни по средата, отстрани и отдолу.
'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Малко по - висока от нормалната. Просто иска много късмет и търсене. Но пък удоволствието да караш запазена кола е неописуемо.Казвам го от личен опит. Моето Купе ден през ден се налага да го барам за да го оправя. На бащата Бравата за 2 год. и 60000км. е сменил само масла и накладки(оригиналните).
Колега, съгласен съм,намират се бензинки макар и рядко на малко километри,но на 70хил. за тия пари Аз моята (ех)Брава я вземах на 212000км и я продадох на +300 000км без да е мръднала,само масла,филтри и накладки.
Колега, съгласен съм,намират се бензинки макар и рядко на малко километри,но на 70хил. за тия пари Аз моята (ех)Брава я вземах на 212000км и я продадох на +300 000км без да е мръднала,само масла,филтри и накладки.
Това показва че вероятно наистина е била на 212хил а не на 300+ още като си я купил
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Това показва че вероятно наистина е била на 212хил а не на 300+ още като си я купил
Имах предвид,че колата дори да е на повечко км. не е проблем ако предните собственници са я поддържали добре.
Коментар