Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова година - кой, къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ще бъда с една голяяяма компания на хижа в с.Стара речка. 2 дни ядене, пиене, танци и..........

Коментар

venco67 написа:
      ... След многодневно безрезултатно търсене се отказах и се обърнах към туроператорска фирма, която ми предложи места в чисто нов, строен тази година къмпинг "Хан Крум" намиращ си в Рижкия проход в непосредствена близост до р. Камчия и на 2км от яз. Камчия. Къмпингът предлага около 20 места - 10 двуместни бунгала и просторна зала с две камини /за две отделни компании по желание/. За съжаление компанията ми малко се разпадна и за сега сме резервирали само 5 места, а останалите мисля, че са още свободни. Цената е по 22 лв. на легло. Ако някой има желание да се присъедини нека ми пише - ще му дам координати.
      Тази година на два пъти минавах Ришкия проход. Много неприятно и потискащо местенце, жива душа не се среща, да не говорим за разбитата настилка. Чак ми е чудно, че някой може да направи къмпинг в този район, че и новогодишни тържества да организира. Съветвам те добре да проучиш нещата, за да не си провалиш Новата година.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

venco67 написа:
        Както казах комплексът е съвсем нов и за него няма нищо в интернет. Имам само една брошурка и на нея два телефона:0895 445012 - Къмпинг и 0895 445006 - Управител.
        Жалко... няма вече свободни места...а аз така се надъхах...язък!

Коментар

Басиии нищо не сме намери ли и ние,където питаш пълно
          Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Ние едвам си намерихме. Даже се комбинирахме 3 компании, че иначе нямаше да си намерим. Всичко е заето още от Гергьовден.

Коментар

http://www.karacitours-bg.com/bg/inf...05Платих за тази лодка . Заминаваме с приятели . Хотел Виченца 4*.Има още свободни места
              Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
              ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Тук http://www.uzana-edelvais.com/oferti.html мисля че бихте могли да си намерите място,но ако не се чудите дълго и разбира се,ако мястото отговаря на това което търсите.Предполагам че и по други хижи на Узана е възможно да има места.

Коментар

...

Ние със жената засега сме се насочили към една оферта за Нова година в хотел "Неврокоп" Гоце Делчев, с перспектива да прескочим за един ден до Кавала. Още имаме хубави спомени от пътуването ни през май, а и от самия хотел - още повече, че офертата е повече от поносима като цена. Направи ми впечатление, докато гледах оферти в интернет, че излиза по-евтино да се отиде в Солун, Истанбул или Охрид за празниците, отколкото в България .
                  Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                  Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re: ...

karloson написа:
                    Ние със жената засега сме се насочили към една оферта за Нова година в хотел "Неврокоп" Гоце Делчев, с перспектива да прескочим за един ден до Кавала. Още имаме хубави спомени от пътуването ни през май, а и от самия хотел - още повече, че офертата е повече от поносима като цена. Направи ми впечатление, докато гледах оферти в интернет, че излиза по-евтино да се отиде в Солун, Истанбул или Охрид за празниците, отколкото в България .
                    Така е,и ние мислим нещо такова.Много ми се иска тука http://www.hotelyastrebets.bg/main/home.php?lang=_bgама много скъпооооо бе,тия хора направо са полудели покрай нова година(Ден,година храни)
                    Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

От толкова много потребители на форума, никой ли няма в туристическия бранш, да ни засипе тука с оферти И аз търся някаква къщичка под наем за 15-тина човека до на 200км. от София. Има доста интересни оферти, из нета но друго си е проверената работа А пък и ние що годе гледаме за самостоятелна къща да си наемем. Някой ако има нещо да казва.Ако не пак си остава вилата на Банкя и толкоз
                      Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
                      Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
                      Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Почти сигурно в дните 31.12-02.01 ще сме във Велинград. Ако някой от форума е там по това време, може да се видим.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз няма да празнувам никъде. Никой не ме иска, там където ме искат - ми е супер досадно и няма шанс да ида. Ще си стоя самичка вкъщи.
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Айдеее, глей са кво стаа
                            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Е ние пък уж вила в искрец ма ни вързаха тенекия и се ослушваме за някоя друга....Заеби :D
                              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Аз няма да празнувам никъде. Sad Никой не ме иска, там където ме искат - ми е супер досадно и няма шанс да ида. Ще си стоя самичка вкъщи. Sad----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------И аз съм така.
                                ex. punto elx 1.2i
                                Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
                                X