... След многодневно безрезултатно търсене се отказах и се обърнах към туроператорска фирма, която ми предложи места в чисто нов, строен тази година къмпинг "Хан Крум" намиращ си в Рижкия проход в непосредствена близост до р. Камчия и на 2км от яз. Камчия. Къмпингът предлага около 20 места - 10 двуместни бунгала и просторна зала с две камини /за две отделни компании по желание/. За съжаление компанията ми малко се разпадна и за сега сме резервирали само 5 места, а останалите мисля, че са още свободни. Цената е по 22 лв. на легло. Ако някой има желание да се присъедини нека ми пише - ще му дам координати.
Тази година на два пъти минавах Ришкия проход. Много неприятно и потискащо местенце, жива душа не се среща, да не говорим за разбитата настилка. Чак ми е чудно, че някой може да направи къмпинг в този район, че и новогодишни тържества да организира. Съветвам те добре да проучиш нещата, за да не си провалиш Новата година.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Както казах комплексът е съвсем нов и за него няма нищо в интернет. Имам само една брошурка и на нея два телефона:0895 445012 - Къмпинг и 0895 445006 - Управител.
Жалко... няма вече свободни места...а аз така се надъхах...язък!
Тук http://www.uzana-edelvais.com/oferti.html мисля че бихте могли да си намерите място,но ако не се чудите дълго и разбира се,ако мястото отговаря на това което търсите.Предполагам че и по други хижи на Узана е възможно да има места.
Ние със жената засега сме се насочили към една оферта за Нова година в хотел "Неврокоп" Гоце Делчев, с перспектива да прескочим за един ден до Кавала. Още имаме хубави спомени от пътуването ни през май, а и от самия хотел - още повече, че офертата е повече от поносима като цена. Направи ми впечатление, докато гледах оферти в интернет, че излиза по-евтино да се отиде в Солун, Истанбул или Охрид за празниците, отколкото в България .
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Ние със жената засега сме се насочили към една оферта за Нова година в хотел "Неврокоп" Гоце Делчев, с перспектива да прескочим за един ден до Кавала. Още имаме хубави спомени от пътуването ни през май, а и от самия хотел - още повече, че офертата е повече от поносима като цена. Направи ми впечатление, докато гледах оферти в интернет, че излиза по-евтино да се отиде в Солун, Истанбул или Охрид за празниците, отколкото в България .
От толкова много потребители на форума, никой ли няма в туристическия бранш, да ни засипе тука с оферти И аз търся някаква къщичка под наем за 15-тина човека до на 200км. от София. Има доста интересни оферти, из нета но друго си е проверената работа А пък и ние що годе гледаме за самостоятелна къща да си наемем. Някой ако има нещо да казва.Ако не пак си остава вилата на Банкя и толкоз
Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Аз няма да празнувам никъде. Sad Никой не ме иска, там където ме искат - ми е супер досадно и няма шанс да ида. Ще си стоя самичка вкъщи. Sad----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------И аз съм така.
Коментар