spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната дивотия...потрошен Фиат и шофьора му!!!
Collapse
X
-
Humppa -
u_bo
тука не съм съгласен. Много повече поука ще си вземе от ефективна присъда отколкото от бой.Humppa написа:Това е така!Но кретена няма да си вземе поука от съд и присъда! Бой по тиквата на такива!spark написа:Нека всички подкрепим ......... да съди тоя до дупка!
Коментар
-
момчето каза че ще го съди !! така че дано не му се размине !lzisov написа:Бияча е хванат-72 часа задържане ,щяли да му искат постянна мярка ,ама ще видим-бъдете сигурни че ще го пуснат.Така стават нещата в нашата държава.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Колеги колкото и да сме старателни и да караме внимателно такива бабаити ги има под път и над път ... и си мислят че като карат невероятни коли и са безсмъртни самураи ... и мен са ме засичали ... и са бесняли като се засечем в тясна уличка и не може да се разминем и макар че предимството е на наша страна .. онзи нервак слиза да се кара .. да бучи и да псува ... аз какво съм му виновен че жена му пак го държи на сухо ... ама каквото и да правя на мен си го изкарва ... и затова ... едно симпатично пистолетче в джапката и така както слиза да се кара така да пали с 200 и да се маха ... нито има нужда от викове нито от крясъци ... леко загатване на екстрите в колата са достатъчни
сигурен съм че малко от вас ще се съгласят с мен ... но и аз като повечето съм кротичак и грам дума не обелвам дори и да съм най - правия на света .. ама има и такива бабаити дето може в градинката до нас да почнат да се заяждат що вървя по тревата и да завадят тръби и щеки разни ... аман .... за такива като тях решението е незабавно ... щото после иди го съди ... иди доказвай ....
Коментар
-
Ами ако бабаита е мутра запасана с малко по-голямо пистолетче и стане белята .. иначе си прав че не си женен за него да му обясняваш кой защо и как и да го превъзпитавашkazan написа:Колеги колкото и да сме старателни и да караме внимателно такива бабаити ги има под път и над път ... и си мислят че като карат невероятни коли и са безсмъртни самураи ... и мен са ме засичали ... и са бесняли като се засечем в тясна уличка и не може да се разминем и макар че предимството е на наша страна .. онзи нервак слиза да се кара .. да бучи и да псува ... аз какво съм му виновен че жена му пак го държи на сухо ... ама каквото и да правя на мен си го изкарва ... и затова ... едно симпатично пистолетче в джапката и така както слиза да се кара така да пали с 200 и да се маха ... нито има нужда от викове нито от крясъци ... леко загатване на екстрите в колата са достатъчни
сигурен съм че малко от вас ще се съгласят с мен ... но и аз като повечето съм кротичак и грам дума не обелвам дори и да съм най - правия на света .. ама има и такива бабаити дето може в градинката до нас да почнат да се заяждат що вървя по тревата и да завадят тръби и щеки разни ... аман .... за такива като тях решението е незабавно ... щото после иди го съди ... иди доказвай ....
П.С. Днеска видях пред Кауфланд възроденото зелено JTD, но нямаше как да те изчакам да се запознаем
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Отговорността да притежаваш късо нарезно оръжие е огромна! Много пъти съм мислил да вадя, само веднъж го направих и осъзнах, че не искам да лежа някакъв дрипав мангал.pakumba написа:сааааааааааамо простотии. ама очаквам всеки момент статия- разгневен шофьор слиза да радава правосъдие- посрещат го с куршум
Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Мнооогооо голяма дори и ако го извадиш по добре го използвай защото може да ти го натикат в едно място където ще усетиш колко е хладна стоманата.baracuda написа:Отговорността да притежаваш късо нарезно оръжие е огромна! Много пъти съм мислил да вадя, само веднъж го направих и осъзнах, че не искам да лежа някакъв дрипав мангал.pakumba написа:сааааааааааамо простотии. ама очаквам всеки момент статия- разгневен шофьор слиза да радава правосъдие- посрещат го с куршум
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колеги... от репортажа останах с впечатлението, че момчето не желае да се показва пред камера, лицето му бе скрито. Така, че стига се се ровили, кой бил!
Все едно! Дано и случката е такава, каквато я описва, защото като видях, как си е барнал колата... сигурен съм, че може и той да е нахъсал идиота с "търбъта". Разбира се не оневинявам говедото!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Трябва да си много луд, тъп или да не ти пука за живота ти за да тръгнеш срещу устройство изстрелващо метален къс с 500 метра в секунда. По-добре обаче въобще да не се вади. Аз вече не слизам от колата, който иска да слиза, дори и да е 150 килограма, пунтото ми е 900 кила. Кой мислите, че ще победи.Tornado написа:Мнооогооо голяма дори и ако го извадиш по добре го използвай защото може да ти го натикат в едно място където ще усетиш колко е хладна стоманата.baracuda написа:Отговорността да притежаваш късо нарезно оръжие е огромна! Много пъти съм мислил да вадя, само веднъж го направих и осъзнах, че не искам да лежа някакъв дрипав мангал.pakumba написа:сааааааааааамо простотии. ама очаквам всеки момент статия- разгневен шофьор слиза да радава правосъдие- посрещат го с куршум
Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар