Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за Windows XP

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за Windows XP

Има някакъв специален режим на работа при който определени бутони от клавиатурата изпълняват някаква команда.Примерно L ме изкарва директно в Log off.Това е много дразнещо и още повече,че не знам как се изключва.Някой ако знае как се спира,моля да сподели.

провери си клавиатурата дали не ти се е заклещило копчето winkey долу вляво между ctrl и alt (или другия отдясно).
    Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
    Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Не е в това проблема.Utilman.exe е това което върши всичко това,искам обаше да го изключа така че никога пак да не може да се включи.Мисля че се пуска от Accesibility options,но там всичко съм спрял и въпреки това се пусна (някой го пусна,незнайно как за мен) и не се маха.Искам да го спра и да не може повече никога да се пуска.Отвратителна опция е това.

Коментар

старт-рън-msconfig , това пробва ли го ?ред.: хихи и колегата отдолу писал същото. първи, първи

Коментар

ако това се включва с компа напиши в RUN "msconfig" отиди на startup намери там този стартиращ фаил и му махни чекчето.. рестартвай и повече няма да се пусне с пускането на компа
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Махнах го по друг начин,просто спрях процеса и след рестарта го нямаше.Мисълта ми обаче е как да стане така че това повече да не се пуска?

Коментар

е след като рестартира пусна ли се ? ако се е пуснало го махни оттам от кадето ти казах и няма да имш проблеми повече , или всеки път си го спирай от task managera
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Не се пусна след рестарта,но явно преди е бил стартиран с някаква клавишна комбинация,което не трябва да се получава.

Коментар

Преименувай файла - сложи му една _ в името - ако някога ти затрябва - да я махнеш Така хем няма да тръгва автоматично, хем ще си го имаш... Ама да знаеш - това е квартално решение...
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Коментар

Пробвах го и това със Shift и пак не става,а някак се беше включило.

Коментар

deadairplane написа:
                        jenshen73 написа:
                        Преименувай файла - сложи му една _ в името - ако някога ти затрябва - да я махнеш Така хем няма да тръгва автоматично, хем ще си го имаш... Ама да знаеш - това е квартално решение...
                        Не е ли по лесно да натисне "Shift" 5 пъти?
                        Очевадно не е, щото с 5 пъти натискане на шифта АКТИВИРАШ, а не ДЕАКТИВИРАШ, но професионалистите трябва да го знаете, ние сме от кварталните майстори...
                        Steliyan's Life!

Коментар

peho написа:
                          Пробвах го и това със Shift и пак не става,а някак се беше включило.
                          Тая гнус се пуска с "Джам"+U. При ХР има един вариант да гасиш или рестартираш компа като натискаш последователно "Джам"->U->U (за гасене) и "Джам"->U->R (за рестарт). Когато без да искаш обаче ползвайки тази комбинация натиснеш заедно в бързината "Джам"+U се вклчва това. Мен не един път ме е хващал беса, когато го направя това и войс хелпа почне да ми нарежда някакви глупости, докато виндовса гасне...

Коментар

Коментар

Пробвал съм го. Не веднъж. И хайде да заровим томахавката и да не се правим на по-майстори отколкото сме, а? Ако искаш да си мерим други неща - давай, но ми писна да се "надлъгваме"...
                              Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                              X