Има някакъв специален режим на работа при който определени бутони от клавиатурата изпълняват някаква команда.Примерно L ме изкарва директно в Log off.Това е много дразнещо и още повече,че не знам как се изключва.Някой ако знае как се спира,моля да сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Windows XP
Collapse
X
-
Не е в това проблема.Utilman.exe е това което върши всичко това,искам обаше да го изключа така че никога пак да не може да се включи.Мисля че се пуска от Accesibility options,но там всичко съм спрял и въпреки това се пусна (някой го пусна,незнайно как за мен) и не се маха.Искам да го спра и да не може повече никога да се пуска.Отвратителна опция е това.
Коментар
-
Преименувай файла - сложи му една _ в името - ако някога ти затрябва - да я махнешТака хем няма да тръгва автоматично, хем ще си го имаш...
Ама да знаеш - това е квартално решение...
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:jenshen73 написа:Преименувай файла - сложи му една _ в името - ако някога ти затрябва - да я махнешТака хем няма да тръгва автоматично, хем ще си го имаш...
Ама да знаеш - това е квартално решение...
Steliyan's Life!
Коментар
-
bubachko
peho написа:Пробвах го и това със Shift и пак не става,а някак се беше включило.и войс хелпа почне да ми нарежда някакви глупости, докато виндовса гасне...
Коментар
-
deadairplane
-
Пробвал съм го. Не веднъж. И хайде да заровим томахавката и да не се правим на по-майстори отколкото сме, а? Ако искаш да си мерим други неща - давай, но ми писна да се "надлъгваме"...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар