Чудя се какъв ароматизатор да ползвам за колата.Преди има амби пур ама не ми харесваше как мирише.Чудя се за едни дето са дървени много симпатични или за ароматизатор консерва?Кажете с какви ароматизатори сте вие?В момента имам един спрей ароматизатор, ама ако пръскам с него и карам на затворени прозорци след 10 минути почва да ме боли главата вътре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ароматизатор - Консерва или дървен?
Collapse
X
-
Ароматизатор - Консерва или дървен?
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Аз сега съм с най обикновенно аеронче от 60 стотинки,много съм доволен мирише много ненатрапливо и приятно и не е чак еднодневка.Дървените да нямаш предвид едни дето са със стъклена колбичка вътре с аромат?преди време на едно място работех,служебните коли бяха с такива и свършваше за норматив.Най съм довоел от консервите,само амбипур не съм пробвал,ама много дебело бре...
-
Re: Ароматизатор - Консерва или дървен?
аз преди време си взех амби...обаче нещо кофти ми миришеше и бързо свършва...пробвах и с дръвчета от по 0.20ст ама не стават...та понеже гледам лавандула напълних си амбито със лавандулово масло и познайте сега какво става...само сутрин като позагрее колата пускам парното да духне през ароматизатора за 2-3 минути и вътре мирише невероятно...вече незнам колко време съм с него месец може и половина...онзи ден гледах че е спаднало и има оше малко над половината...определено вече пари няма да давам ...пълня и кеффф...infineon написа:Чудя се какъв ароматизатор да ползвам за колата.Преди има амби пур ама не ми харесваше как мирише.Чудя се за едни дето са дървени много симпатични или за ароматизатор консерва?Кажете с какви ароматизатори сте вие?В момента имам един спрей ароматизатор, ама ако пръскам с него и карам на затворени прозорци след 10 минути почва да ме боли главата вътре
иначе тези дървените има ванилия и мирише невероятно хубаво...аз тях бих ти препоръчал
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Амби пур има 14 различни аромата . Е неможе поне един да нети хареса :D От 4-5 год. ползвам амби пур и съм се ориентирал към аромати Река , Бор и After tabacco. Според мен са добри но вкусове различни
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
От консерва до консерва има разлика. Примерно има такива в Практикер по 2 лв., които ги усещаш да миришат само като си боднеш носа вътре. Хубавите са японски (има ги в Кауфланд) по 6 лв. и миришат та се не трае - и така три месеца най-малко :D . Който влезе в колата започва да си мърда носа като мишок, за да види от къде толкова хубаво мирише на ябълка.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Според мен този тип ароматизатори са доста скъпи, а за цената си не предлагат дълготрайност и силен аромат. Използвах Амби Пур и същото, като изпълнение но на друга фирма... една и съща работа. Купих си от Кауфланд две обикновени борчета за някакви мижави пари и вече два месеца се усеща аромата им в колата. Повече никога няма да се набутвам за пълнители по 6-8лв!Atanas71 написа:Амби пур има 14 различни аромата . Е неможе поне един да нети хареса :D От 4-5 год. ползвам амби пур и съм се ориентирал към аромати Река , Бор и After tabacco. Според мен са добри но вкусове различни
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Последно не разбрах не миришат дълго и добре или са много скъпи и затова ги плюем но както и да е.Знам едно когато отворя капачето на половина в колата неможе да се стои поради силния аромат.Друг е въпроса ако търсим някаква евтина алтернатива.
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аз мисля, че напълно разбираемо съм се изразил. Всеки решава сам за, какво да си дава парите. Аз две години ги давах за пълнителчета и накрая, като съвсем случайно реших да купя две борчета се оказа, че меко казано съм си давал парите на вятъра. Борчетата са по-ефективни и струват много по-малко от Амби Пур. Това е моето заключение, не убеждавам никого в нищоAtanas71 написа:Последно не разбрах не миришат дълго и добре или са много скъпи и затова ги плюем но както и да е...
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Амби пур ми е скъп и затова не ми харесва.Иначе дървените с ампулка са мн симпатични но май ще се насоча към консервите.Кажете коя марка са хубаво мирищещите.И къде ги слагате?Тая конжерва трябва ли да я бъркам или мажа по нещо или само да я отворя и оставп така??http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Консервата просто се отваря и се забутва някъде...Преди 2 години като купих мерцедеса, получих и бонус - консерва.Пишеше на нея, че ипонска била - и канджи даже имаше
Значи по-качествен ароматизатор не съм имал!Хвърлих го след може би година - писна ми да се търкаля в краката на пътниците отзад - това му е неудобството:Обемист е и ако не му се намери някакво подходящо място е досадно.Колата все още има лек аромат на него!И в същото време, когато си беше там миришеше съвсем умерено - в никакъв случай аромата не беше силен.Ако някъде намеря нещо подобно, ще си купя цял кашон :D
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз съм с Амби Пур, ама съм решил сега да си взема консерва.НО - внимавайте и с Абми пура - сестра ми без да иска го обърнала като го слагала и като изтекло малко - разяло пластмасата на климатроника на семейния им Пасат 5...Ебати токсичните аромати.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар