Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Панаира...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Аз съм през цялото време на панаира, в палата 10 (първата в ляво след входа).Паркирам всеки ден в кварталчето непосредствено след кръговото - идвайки от центъра, на кръговото по бул. България тръгвам към Пазарджик и веднага първата в дясно. Там има едно малко паркингче, платено, подминавам го и по-нататък по уличката винаги може да се паркира, безплатно.Айде бе, таз година никой не дойде да ме види на щанда... Елате да ви стоплим Относно прохода Шипка - силно препоръчвам като го изкачите, да се спуснете надолу през Бузлуджа. Пътя се удължава с 5-6 км, но няма никой, а не е лош. Има малко неравности от Шипка до Бузлуджа, но от там надолу е перфектен.По Шипка има страшно много ТИРове.
    точно там спираме и ние всяка годинатази година не можах да те мярна в палататаявно си обикалял из панаира :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

В Събота след 2 часа почват да се развалят щандовете! Така че по-рано който ще ходи!И аз там спирам ама вчера и там нямаше място около 11 часа вече!Който се интересува от мрежи и т.н. нашия щанд е в 8ма палата на последния етаж веднага срещу ескалаторите! (НЕГС ООД)
      F31 BMW 320d

Коментар

Седичи...
        Прикачени файлове
        ===============================
        // ..."Денят не си личи по сутринта"... //

Коментар

Днес и ние с Илко посетихме панаира. Вместо впечатления, ето няколко снимки с коментар. P.S. Не забелязахме никого от форума, ама каква пловдивска Брава видяхме... (вж. последната снимка)
          Прикачени файлове
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Черна точка и на двама ви.Десета палата посетихте ли, че да видите някой от форума...От толкоз голям форум само колежката EVITA и колегата fhh ме посетиха... Моите впечатления са скромни, щото нямах време да обикалям из панаира, но ми направи впечатление, че щанда на АутиИталия беше най-скромен от всички автомобилни щандове и изглеждаше като Гаврош на фона на останалите. Дори щанда на Лада беше по-интересен... Ланча изобщо не видях на панаира, а показаните ФИАТки не бяха нищо ново. Нито цветовете бяха подбрани като за автосалон, нито нищо. Изкарали ми едно мураникакво сиво 500... Покажете версията Ферари (огнено-червена)... Екземпляра на колегата turbodieselkombi е сто пъти по достоен за показване от това дето го бяха изкарали.На новото Браво също най-добрите цветове са му огнено червено и черно. А те бяха изпраскали някакво бежово (ако не се лъжа)...Съжалявам че не направих снимки, но се надявам някой да го е сторил, и да се види за какво говоря...Всъщност на снимките на Pecho се вижда част от "цветовата" гама.

Коментар

Immortal написа:
              ...Изкарали ми едно мураникакво сиво 500...
              При това беше заключено! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
              Черна точка и на двама ви.
              Абе сетихме се за теб, ама не можахме да те открием (то и време нямаше много де). Ааа, и забравих! Тук съм качил едно видеоклипче - шоу на багери (~30 MB, ~10 мин., формат 3gp). :D
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

...имаше какво да се види на щанда на АутоИталия...п.с. цвета на Бравото се вижда долу.п.с.2 някой забеляза ли как му дрънчат пластмасите (кората на задния капак)?
                Прикачени файлове
                // ..."Денят не си личи по сутринта"... //

Коментар

Добре ,че най - накрая свърши панаира !

Коментар

Днес сутринта, като отидохме да си приберем щанда, видяхме следната покъртителна картинка:Вятърът беше съборил някаква конструкция върху щанда на БМВ/Мини, и бяха премазани покривите на 2 броя МИни Купъри...За съжаление нямаше как да ги снимам... Навсякъде се бяха разхвърчали пластмасови маси и столове... УжасТ!Добре че свърши, както казва Iwan... А по улиците на Филибето едно такова спокойно, няма коли, няма задръствания... то щото е и неделя де, ама... на фона на вчерашната лудница...

Коментар

Ето и няколко снимки от щандът, направил ми най силно впечатление на този панаир
                      Прикачени файлове

Коментар

В събота обикалях из Панаира с черна форумска тениска,но никой не ме е забелазал.Лошо. А щанда на АИ беше повече от скромен.Поне имаше доста баничарки.
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Илкооо, те тез каки бяха в нашата палата бе. Нашия щанд само че е на другия ред в дъното, до стълбите за кафенето.Ама щом си се спрял при каките, ясно защо не си стигнал до нашия щанд

Коментар

Срамота :D Никой ли не е снимал фиатките Само едно седичи .
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ето моите снимки от телефона: http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni...Бравото И танцуващите багери

Коментар

Ето малко италянки + мене :D
                                Прикачени файлове
                                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                                X