Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Панаира...
Collapse
X
-
Черна точка и на двама ви.Десета палата посетихте ли, че да видите някой от форума...От толкоз голям форум само колежката EVITA и колегата fhh ме посетиха... Моите впечатления са скромни, щото нямах време да обикалям из панаира, но ми направи впечатление, че щанда на АутиИталия беше най-скромен от всички автомобилни щандове и изглеждаше като Гаврош на фона на останалите. Дори щанда на Лада беше по-интересен... Ланча изобщо не видях на панаира, а показаните ФИАТки не бяха нищо ново. Нито цветовете бяха подбрани като за автосалон, нито нищо. Изкарали ми едно мураникакво сиво 500... Покажете версията Ферари (огнено-червена)... Екземпляра на колегата turbodieselkombi е сто пъти по достоен за показване от това дето го бяха изкарали.На новото Браво също най-добрите цветове са му огнено червено и черно. А те бяха изпраскали някакво бежово (ако не се лъжа)...Съжалявам че не направих снимки, но се надявам някой да го е сторил, и да се види за какво говоря...Всъщност на снимките на Pecho се вижда част от "цветовата" гама.
Коментар
-
Immortal написа:...Изкарали ми едно мураникакво сиво 500...Черна точка и на двама ви.Ааа, и забравих! Тук съм качил едно видеоклипче - шоу на багери (~30 MB, ~10 мин., формат 3gp). :D
ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Днес сутринта, като отидохме да си приберем щанда, видяхме следната покъртителна картинка:Вятърът беше съборил някаква конструкция върху щанда на БМВ/Мини, и бяха премазани покривите на 2 броя МИни Купъри...За съжаление нямаше как да ги снимам... Навсякъде се бяха разхвърчали пластмасови маси и столове... УжасТ!Добре че свърши, както казва Iwan... А по улиците на Филибето едно такова спокойно, няма коли, няма задръствания... то щото е и неделя де, ама... на фона на вчерашната лудница...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар