Направете една важна тема"Проблем с PC" и там да си казва всеки болежката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо ми се изключи компа сам.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
ааа недейте така , че щъ са избийм беSHB написа:"Fiat Форум България-форум на почитателите на италиянската марка И хората нуждаещи се от ИТ съпорт"tyson написа:Направете една важна тема"Проблем с PC" и там да си казва всеки болежката

!!!аз съм против, дори предлагам в правилата да има точка - "Забранява се да се противоречи на убеденото мнение на друг потребител от форума , ако мнението е за ИТ съпорт."при нарушение - бан до плащане на глоба от 5 каси бира!
Коментар
-
deadairplane -
deadairplane -
Предполагам, че нещо бъркаш или аз нещо не съм разбрал. Миналата година, когато си направил имиджа, си бил със SP2, а сега, когато се появиха бубите - със SP1. И това на един и същ компютър. Не виждам логика през тази година да си върнал компа от SP2 към SP1.Tornado написа:Оказа се ,че имиджа с Акрониса който съм правил миналата година август е точно СП2.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
deadairplane -
хахахахахаdeadairplane написа:Само не ми казвай, че Майкрософт са такива генни, че да измислят компресия която ще смачка вече архивирани неща 4 пъти. Защото ако ползваш Зип компресия за вече архивирани неща обикновенно файловете са по големи от сумата от оригиналните дайлове.
Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар