Я да разнообразя темите за гуми, масла и анатифризи
Тези дни ще трябва да си взимам перфоратор - писна ми да се моля на този и онзи за един дюбел.Значи спрял съм се на трите модела с еквивалентни характеристики.Цената варира между 300 и 420 лв и ценово са така, както съм ги подредил.Любпитно ми е дали някой е ползвал тези или подобни модели?Ето го и моя експириънс:Ползвал съм перфоратор на Спарки за лични цели преди да ми го гепят - никакви грижи.Отнесе доста работа а и беше модел от по-нисък клас - подбно но по-стар модел.Изобщо фен съм на марката - от много години съм доволен от всичките им инструменти.Работил съм със служебен гайковерт на Hitachi - малко в страни е като вид машина, обаче: Колегите му смъкваха гьона от работа. За служебни цели и далеч не за завиване на винтове.Безброй дупки е пробил, много от които в бетон?!? и работи безукорно над година и нещо.После купихме още 3... Така и напуснах.За макитата не знам нищо.Имам личен винтоверт от тази фирма ама намам впечатления - прекалено малко работа е отнесъл до момента.А именно перфоратора на Макита ми хареса най-много - вчера ги гледах на живо.Слушал съм доста добри отзиви за тази марка, включая и магазина.Ама там е оправдано - все пак е най-скъп...Приемам съвети но само за тези марки.Освен това преди някой да е споменал Бош да кажа, че не ги харесвам, независимо от цвета
Професионалните им машини може и да са добри но това, което аз търся не е такъв клас.И на последно място - цената не е фактор.И машините:Sparky BPR 261E - Гаранция - 6м.
Hitachi DH24PC3 - Гаранция - 12м.
Makita HR 2470 - Гаранция - 12м.

Коментар