Честит празник и от центъра на събитието
...и наистина, не знам като историк да се смея или да плача, че голяма част от хората даже и не подозират какво празнуват или защо почиват на дати като 6 септември или 22 септември?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит Национален Празник
Collapse
X
-
Честит да ни е!Гледах току що късните новини по bTV... Новината за националния ни празник беше последна. След новината, че Ирина Бокова станала шеф на Юнеско, и след всички останали новини...Почувствах се леко обиден, честно да ви кажа...Като е Национален Празник, не трябва ли новините да почват с това?!?
Коментар
-
Мисля, че по-обидни бяха мненията на интервюираните. Поне 90% от тях твърдяха, че днес /вчера/ празнуваме "обединението" или "съединението" на България. Репортерката ги пита: "А не е ли независимостта?". Отговор: "Не е ли същото..." Срам! А също неприятно впечатление ми направи, че по БТВ обявиха всички "национални" празници на България - 03.03, 01.05, 06.05,24.05, 06.09, 22.09 и др. дати, които не помня. Не е ли националния ни празник 03.03 - Освобождението, а всички останали са официални празници. Смятам, че една държава може да има само един НАЦИОНАЛЕН празник. Или може би греша?Междувременно потърсих в уикипедията и се оказа, че май съм прав!Immortal написа:Честит да ни е!Гледах току що късните новини по bTV... Новината за националния ни празник беше последна. След новината, че Ирина Бокова станала шеф на Юнеско, и след всички останали новини...Почувствах се леко обиден, честно да ви кажа...Като е Национален Празник, не трябва ли новините да почват с това?!?Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар