Мисля да си взимам браво.Въпроса ми е кой двигател е по-добър общо взето,1.6 или 1.8 гт
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за фиат браво
Collapse
X
-
Аз съм с 1.6 и съм много доволен. Върви прилично, разхода е добър.Не съм сигурен, че би ми трябвал по-голям двигател.Но и аз си карам спокойно.Иначе имам познат който продава едно Браво 1.8 за 3000лв, много добро,единствения "кусур" е, че е бяла.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Купуването на кола е по-скоро късмет, отколкото много познания и информация. Аз може да съм много доволна от 1.8гт, обаче колата, която ти купиш, да се нуждае от доволно много ремонт, дотолкова, че да останеш с диаметрално противоположно мнение. Ако едно Браво във Варна е перфектно, същото в София може да е развлина.... Затова - поеми сам риска да решиш какво искаш и да си го купиш. Иначе: най-добрата кола е новатаuser123 написа:Защо така мислиш? има доста обяви на тоя модел 1.8 гтSev написа:при 1,8 изборът е много ограничен и трудно ще намериш такова Браводокато при 1,6 ще избираш на воля
въпроса ми е друг :P не как ще го намеря,а кое е по добро 
Това е моето непрофесионално мнение
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
отиди и ги виж и ще говорим пак :D от 10 има 1 читавои двата мотора са добри, но късметът играе голяма роляима теми в които е написано какво да се гледа при покупкаuser123 написа:Защо така мислиш? има доста обяви на тоя модел 1.8 гтSev написа:при 1,8 изборът е много ограничен и трудно ще намериш такова Браводокато при 1,6 ще избираш на воля
въпроса ми е друг :P не как ще го намеря,а кое е по добро 
Коментар
-
Тя може да е регистрирана и пак да е нов внос и да не е карана в Бг. И не съм "твойто момиче"user123 написа:маи маи не ме разбра моито момичеele написа:a да ти я платим не искаш ли?user123 написа:А как мислите колата да бъде ли регистрирана или не

мисълта ми беше като я купувам дали да бъде регистрирана...това води до извода че може би нее нов внос
ясен ли станах вече 
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
В повечето случаи нее така за това питам и искам отговори от хора който си имат хабер от тая гледна точка,и ако обичаш не пиши повече по темата ми,благодаря за първия ти пост не ми трябват повече от "жена" чао и всичко хубавоele написа:Тя може да е регистрирана и пак да е нов внос и да не е карана в Бг. И не съм "твойто момиче"user123 написа:маи маи не ме разбра моито момичеele написа:a да ти я платим не искаш ли?user123 написа:А как мислите колата да бъде ли регистрирана или не

мисълта ми беше като я купувам дали да бъде регистрирана...това води до извода че може би нее нов внос
ясен ли станах вече 

Коментар
-
Я се дръж прилично..."моето момче"user123 написа:В повечето случаи нее така за това питам и искам отговори от хора който си имат хабер от тая гледна точка,и ако обичаш не пиши повече по темата ми,благодаря за първия ти пост не ми трябват повече от "жена" чао и всичко хубавоele написа:Тя може да е регистрирана и пак да е нов внос и да не е карана в Бг. И не съм "твойто момиче"user123 написа:маи маи не ме разбра моито момичеele написа:a да ти я платим не искаш ли?user123 написа:А как мислите колата да бъде ли регистрирана или не

ясен ли станах вече 

Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар