Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 баси нискоинтелигентните хора в тоя форум (сори)влизането в затвора не е толкова за извършителя (щото те винаги съжаляват, във всички случаи - искренно), а за останалите. Да, всеки, който се качи в кола е потенциален убиец, вкл. и аз, затуй шо да не влизат в затвора ако законът го изисква при определено нарушение? Да "пиклата" е виновна, не щото ний тъй казваме, а щото в акта от КАТ тъй пише - на полицаи не трябва да се противоречи. Да, важно е, че е съсипала някаква си лада, щото ладата принадлежи на някой. Както като ми съсипаха реното, едно никакво си рено, обаче то си беше мое, и заради тоя простак (правете аналогия с епитетите ми и случая в тая дискусия) реши, че ще бъде много COOL и голям мъж ако не спре на знак стоп и не даде предимство... щото в тая нищо и никаква си ладичка е имало хора, които по един или друг начин също са се уплашили.... Аз изпитвам съжаление за тях, не за въпросната госпоица (госпожа). Щото ние всички в тоя форум изпитахме малко съжаление към въпросната особа (виж началото на дискусията), обаче тази въпросна особа тъй са въздигна, че започна да прехвърля вината на ладичката и да плюе хората в нея, щото изникнала (колата) където не са я посяли. Това обаче аз не мога да го приема, защото не е нормално да виниш другите за собствените си грешки. А никак не е трудно да си признаеш грешката, аз го правя, дори когато ми е адски неприятно. Защото тези грешки са мои и само аз нося вина за тях... както между другото и реното беше мое... Затова не лепете етикети, ако въпросната особа не беше хвърляла кал върху главите на хората в ладичката, и ние нямаше да хвърляме кал върху нейната и щеше да си остане със съжалението.Между другото е много грозно да те съжаляват и да ти съчувстват, особено когато си виновен.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_40

Коментар