Тия или шмекеруват с въпросните гуми или самия вносител шмекерува.Та загледах се в събота във въпросните евтини гуми и що да видя до печата с DOT На който си личи седмицата 42** още един такъв и на него пише 4207 или 4206.Дали това не е правено в България с цел да се изтъргуват гумите заличаване на оригиналния печат с годината на производство/примерно 4202/ и подновяване с нов печат/4207/?Питам аз ако наистина е така и се случи най-лошото какво правим?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми Trial в Баумакс съмнение за измама.
Collapse
X
-
Re: Гуми Trial в Баумакс.
Колега, бягай от тези гуми :D Карах такива гуми и съм отвратен от тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 На тези които са направили това трепането им е малкоTornado написа:Тия или шмекеруват с въпросните гуми или самия вносител шмекерува.Та загледах се в събота във въпросните евтини гуми и що да видя до печата с DOT На който си личи седмицата 42** още един такъв и на него пише 4207 или 4206.Дали това не е правено в България с цел да се изтъргуват гумите заличаване на оригиналния печат с годината на производство/примерно 4202/ и подновяване с нов печат/4207/?Питам аз ако наистина е така и се случи най-лошото какво правим?
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Не съм се засилил да купувам от тях ама ми стана интересно просто.Днес се поразходих из Карлово доста и видях само две небесносини Мареа Комби.Atanas71 написа:Колега, бягай от тези гуми :D Карах такива гуми и съм отвратен от тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 На тези които са направили това трепането им е малкоTornado написа:Тия или шмекеруват с въпросните гуми или самия вносител шмекерува.Та загледах се в събота във въпросните евтини гуми и що да видя до печата с DOT На който си личи седмицата 42** още един такъв и на него пише 4207 или 4206.Дали това не е правено в България с цел да се изтъргуват гумите заличаване на оригиналния печат с годината на производство/примерно 4202/ и подновяване с нов печат/4207/?Питам аз ако наистина е така и се случи най-лошото какво правим?
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Днес бях в Стара Загора и към 14ч. се прибрах Гледах Ф1 и след това ходих до Пловдив фактически е бил най-неподходящия ден да се засечем в КарловоTornado написа:Не съм се засилил да купувам от тях ама ми стана интересно просто.Днес се поразходих из Карлово доста и видях само две небесносини Мареа Комби.Atanas71 написа:Колега, бягай от тези гуми :D Карах такива гуми и съм отвратен от тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 На тези които са направили това трепането им е малкоTornado написа:Тия или шмекеруват с въпросните гуми или самия вносител шмекерува.Та загледах се в събота във въпросните евтини гуми и що да видя до печата с DOT На който си личи седмицата 42** още един такъв и на него пише 4207 или 4206.Дали това не е правено в България с цел да се изтъргуват гумите заличаване на оригиналния печат с годината на производство/примерно 4202/ и подновяване с нов печат/4207/?Питам аз ако наистина е така и се случи най-лошото какво правим?
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Tornado написа:Забравих да спомена ,че за покупка над 50 лв.даваха безплатно жълта кофа с надпис Баумакс пълна с червени чушки.
Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Колега, работя в Баумакс. Това с заличаването не е от нас, предполагам че така идват от пройзводителя или още в Австрия се заличава. Трябва да разпитам колегите. А за гумите, че са боклуци е вярно.... Колега Торнадо, да не съм те обслужвал на 6-ти, че и аз бая чушки раздадох
Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
С вериги и баба знае, преди 4г. имаше зима като тази същата 30-40см. сняг на село на места и повече, сложихме веригите и тръгнахме след един трактор, който оставяше само дири и така поне 2км. докато стигнем разчистен участък.pakumba написа:малко офф, ама миналата зима с летни гуми и вериги минах там, където доста джипове бмв и мергели седяха и въртяха на едно място--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Най-гот беше с шиповете ама пусто ги забраниха, на Регатата бях сложил Семперитки с шипове и грайфер около 20 мм абсолютни бяха.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
честно да ти кажа не знаех,ч е са ги забранили, никога не съм карал с шипове. предполагам все пак може д асе намерят, а иначе ме боли фара, че са забранени, таа зима куките ни оставиха блокирани на 10 км преди града цяла нощ, тъй че боли ме ханша дали са забранени. само за инфо, бяха закъсали джипове и нямаше минаване. щото са мноо големи шофьори и нямат 2 леа за вериги 20 цолаNikMar написа:Най-гот беше с шиповете ама пусто ги забраниха, на Регатата бях сложил Семперитки с шипове и грайфер около 20 мм абсолютни бяха.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
То не е въпроса отде ще минеш ,а как ще спираш на сняг.Колко сме го дъвкали това.pakumba написа:малко офф, ама миналата зима с летни гуми и вериги минах там, където доста джипове бмв и мергели седяха и въртяха на едно мястоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Определеноо не си ме обслужвал ,а и не мисля ,че ако искам чушки ще оставя 50 лв в Баумакс за кирливите червени чушки.standox_ написа:Колега, работя в Баумакс. Това с заличаването не е от нас, предполагам че така идват от пройзводителя или още в Австрия се заличава. Трябва да разпитам колегите. А за гумите, че са боклуци е вярно.... Колега Торнадо, да не съм те обслужвал на 6-ти, че и аз бая чушки раздадох
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар