Точно това мисля и да направя.Само не успях да видя как се казваше спрея и откъде да го купя тук в Русе Забравих да кажа, че взеха 20лв а бях чул за 30.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Аз мойте филтри ги мия всеки месец, може би съм вманячен, но досега не съм имал никакви проблеми!!!Слагам и ароматизатори за климатик - тип борче на Ареон и съм доволен от ефекта
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Ами разглобявам вътрешното тяло свалям целия панел клапите също после ръся със един спрей японски по 14лв цялата пита после турбината тя се замърсява най много и е най трудна за почистване. После измивам питата и турбината с тия помпи дето са по 2литра като втори човек държи специално легенче да тече в него чернилката ефекта е поразителен климатика светва все едно сега е монтиран. После пускам климатика на студено изчаквам 10 минути и мерим налягането на фреона и работния ток след това добавям фреон 10-15% от грамажа на климатика мерим входящата температура външнта и изходящата такива са изискванията накрая слахаме ароматизатор за климатик. Цялата процедура отнема 50минути до час и 15. Днес на един климатик толкова беше мръсна турбината че не се познаваше цвета и след профилактиката се оказа че е зелена.
Ами разглобявам вътрешното тяло свалям целия панел клапите също после ръся със един спрей японски по 14лв цялата пита после турбината тя се замърсява най много и е най трудна за почистване. После измивам питата и турбината с тия помпи дето са по 2литра като втори човек държи специално легенче да тече в него чернилката ефекта е поразителен климатика светва все едно сега е монтиран. После пускам климатика на студено изчаквам 10 минути и мерим налягането на фреона и работния ток след това добавям фреон 10-15% от грамажа на климатика мерим входящата температура външнта и изходящата такива са изискванията накрая слахаме ароматизатор за климатик. Цялата процедура отнема 50минути до час и 15. Днес на един климатик толкова беше мръсна турбината че не се познаваше цвета и след профилактиката се оказа че е зелена.
ако наистина правиш така мога да кажа само БРАВО !!!едит: за цената нищо не каза !?
35кинта при повече от един 30. Може да се ползва и cif един с помпичка по 8лв е също чисти страхотно но намирисва на белина.
мирише на белина защото има хлор в него, а хлорта унищожава гъбичките, затова басейните се хлорират, след прочитането на тази тема и аз направих гореописаната процедура, но сам, защото миналата година безделниците от фирмата за климатици нищо не направиха, смятам тази процедура да в правя на всеки 4 месеца т.е. 3 пъти годишно. И един въпрос към колегата, защо вътрешното тяло не се монтира под макар и минимален наклон за да може да се оттичат капките които се кондензират по питата, ми те си остават във ваничката и създават условия за развитие на гъбични колонии ?
Вальо, твоята профилактика няма нищо общо с това, което направиха тези гарвани от ПЕРФЕКТ ЕЛЕКТРА.Само напръскаха, замериха, пуснаха на студено и си заминаха.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар