Няма си недостатъци бре.....като изключим дребните простотии по колата и уникално скъпата поддръжка / близо 500 лв. консумативи/, колата си е супер....като се похваля със следващото возило, тогаз ще разберете защо...
Ако може да ги кажеш кои са тези "дребни простотий", защотото сериозно почвам да се замислям за покупката на такъв автомобил и ми трябва всякаква информация, може и на ЛС. Пък и доколкото гледам ти си изминал бая с километри с нея, така че ще чакам да драснеш някой редИначе няма ли поне малко да загатнеш каква ще е следващатата количка... Поздрави.
Нека Авео си каже.Аз само ще вметна, щото знам, че не е заради колата или някакъв неин недостатък.Само за справка: Обслужване на Опел Корса с двигател 1.3 CDTi (т.е. 1.3 multijet) - 180 лв, труд не се плаща; Обслужване на Линея с двигател 1.3 multijet - 500 лв, вкл. труда.Проблемът според мен започва с А.. и завършва с ...Я (не е азбуката )
Нека Авео си каже.Аз само ще вметна, щото знам, че не е заради колата или някакъв неин недостатък.Само за справка: Обслужване на Опел Корса с двигател 1.3 CDTi (т.е. 1.3 multijet) - 180 лв, труд не се плаща; Обслужване на Линея с двигател 1.3 multijet - 500 лв, вкл. труда.Проблемът според мен започва с А.. и завършва с ...Я (не е азбуката )
Хубаво де... под обслужване на двигател какво точно имате впредвид?Смяна на ремъци, ролки и филтри ли? Във вантотрейд за това обслужване искат точно 510 лева. 160 от които е труд.И то не само за нови Линеи а и за всякакви второупотребни Италиански коли. Имам и 2 опела. Вектра Б и Астра Г. Тяхното обслужване е 350 лева с труда. Без значение в София Ауто, Булвария или квартален сервиз. Значи проблема са към 150-160 лева. Освен това, обслужването не се преви всеки месец. Според мен който има пари за нова кола, не би трябвало да се цигани за 150-160 лева разлика в обслужването.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар