ак отръгна да я търся незнам как ще я намеря и в Русе не съм ходил поне от 10 -12 години! :D
Ти само тръгни насам пък другото ще го измислим няма страшно! Нали за това е форума да си помагаме! Колкото до тоя екземпляр е чесно не сколасах неска да мина да го видя че ми е напрежение доста кат за първи ден след отпуска. Ако колегата не успее и тои да я видя днес утре ще направя всичко възможно да я огледам( стига да я намеря де че то бая автокъщи станаха из града )
Ами благодаря за вниманието и съдействието, надявам се да я намерите къде точно се намира и най важното състоянието на колата. За да знам дали да пътувам целия път за нещо което си заслужава.
Не "познавайте" колата само по цената. Много често в интернетобявяват една цена,а на място на табелката - друга. При мен случаят беше такъв и разликата беше 400, а след пазарлък стана 600. Така че колата може и да е била същата.Най-добре е някой колега от Русе да се обади на собственика, да разбере къде е колата и да иде да я види, все едно за себе си я гледа. Обиколките по автокъщите няма да са толкова резултатни.Вал, що не се обадиш на ivo? Телефонът му го има в "телефони за взаимопомощ".
Благодаря за вниманието на всички колеги от Русе които се занимаваха с мойте проблеми , но да се похваля че вече купихме кола само че не е Баркета :D Малко изневерихме на марката но това го взехме много изгодно. Предполагам ще ви хареса :D
Съвсем случайно попадам на тази тема и какво да видя - същата маслинка, като тази която днес бяха изтипосали на пазара на колите до търговия на едро - има един вход на училище или нещо такова срещу бензиностанцията на ромпетрол - там я видях ако е същата, и беше стабилно изрисувана с това бялото по предното стъкло, че е намалена от 7500 на 7000, но не съм я гледал от близо обаче ако някой се интересува все още може да мине от там да провери. Това MG изглежда много добре. К`ви са му характеристиките (най-вече к.с.)?
Съвсем случайно попадам на тази тема и какво да видя - същата маслинка, като тази която днес бяха изтипосали на пазара на колите до търговия на едро - има един вход на училище или нещо такова срещу бензиностанцията на ромпетрол - там я видях ако е същата, и беше стабилно изрисувана с това бялото по предното стъкло, че е намалена от 7500 на 7000, но не съм я гледал от близо обаче ако някой се интересува все още може да мине от там да провери. Това MG изглежда много добре. К`ви са му характеристиките (най-вече к.с.)?
Първо колата не е купена от Русе Колата е 1,8 двигател със система DOHC и е 120к.с., задно предаване със задно разположен двигател. Има всички екстри и клима и сега чакам да ми дадат твърдия таван :D
Това се предполагаше, то тука особено на тоя пазар на колите има предимно морги с надути цени. Тези ем-джи-та много джиткаха в Англия като бях. Завиждам благородно.
Коментар