Best Skills Volume 18http://vbox7.com/play:3e73f86d
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Валери Божинов се скъса да вкарва, пък не го взеха - бил в слаба форма...http://www.gol.bg/footballbulgaria/2...-bojinov.88319Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa написа:Ами видя се нивото на родният футбол - най-добрият отбор в БГ падна от най-добрият португалски отбор със смешен гол 0:1. Посредствен Бг отбор падна от посредствен португалски отбор с 0:5...За пореден път казвам - ЦСКА не си заслужава публиката!!!
Колега, умрях да се смея като ти прочетох писанието. Спортинг - посредствен отбор???!!! ЦСКА- най-добър БГ!!??????,хахаххаха, толкова са смешни, че чак жалки. Колкото и да ти се иска, Левски е в по-добра форма. Вие се радвайте на почетни загуби.
Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Humppa -
Колега, и аз съм левскар, ама за пореден път видяхме, че не формата е важна, а съдържанието. За пред нас формата може да е лъскавка и да изглежда добре, ама като отидохме там и португалците като разкриха съдържанието, се видя колко е жалка нашата действителност. Миналата година казвах на колегите цесекари да не се радват много на загубите на Левски, защото и без това сме затънали достатъчно в посредственост. Тази година работата е наопаки, но мен лично това не ме изпълва със задоволство, защото за един мач само истината лъсна, както, впрочем, подозирах, че ще стане още доста преди това. За мача довечера смятам, че ще бием Уелс - колкото и да сме слаби, не сме паднали до това равнище - уелсците са от най-долните етажи на футбола - само с безцелно тичане не става, трябва и малко можене, а те могат само първото, от второто са много далече...yonkok написа:...Левски е в по-добра форма...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Моята прогноза е 1:3 за нас.Ще кажа защо мисля така.Крайно време е и на нас да ни се усмихне късмета.Та - до десетата минута вкарваме гол от добре изиграна ситуация.Така свършва полувремето с равностойна игра.В началото на второто бутаме още един случаен гол и домакините тръгват да нападат и съответно ние се пропукваме-1:2 . Уелсците се въодушевяват и почват един натиск както Левси натиска
,но за наша радост правим една добра конта и затваряме мача към 80-тата минута.Наще убавци си вдигат носа и следващия мач ни връщат обратно в реалноста.Успех Български Лъвове.
Коментар
-
То хубаво колега казваш за късмета ама само той не стига,все със късмет ли ще продължаваме.Нито ЦСКА нито УеФски ни Литекс и начело със националите не трябва да играят в Европа поне 5 г за да се замислят онези боклуци горе.Футбола ни е трагичен,все по малко играчи отиват във добри отбори в чужбина.А на нашите дето са тука се вижда че за нищо не стават.Футбола ни е трагикомичен.willow75bg написа:Моята прогноза е 1:3 за нас.Ще кажа защо мисля така.Крайно време е и на нас да ни се усмихне късмета.Та - до десетата минута вкарваме гол от добре изиграна ситуация.Така свършва полувремето с равностойна игра.В началото на второто бутаме още един случаен гол и домакините тръгват да нападат и съответно ние се пропукваме-1:2 . Уелсците се въодушевяват и почват един натиск както Левси натиска
,но за наша радост правим една добра конта и затваряме мача към 80-тата минута.Наще убавци си вдигат носа и следващия мач ни връщат обратно в реалноста.Успех Български Лъвове.
Коментар
-
Humppa
По всичко личи, че ще бием Уелс.По всичко личи, че няма да се класираме и на това Европейско.Черна гора ще бие Швейцария и ще окупира 2-рото място, а на първо ще е добрата стара Англия.
Коментар
-
Е има още доста мачове до края на квалификациите, нищо не се знае. Освен че България няма да се класира.Humppa написа:По всичко личи, че ще бием Уелс.По всичко личи, че няма да се класираме и на това Европейско.Черна гора ще бие Швейцария и ще окупира 2-рото място, а на първо ще е добрата стара Англия.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар