Ще пия 2 рома за ваше здраве момци.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е айде да не се лъжем, Литекс щеше да падне с повече.коцев написа:Два са малко . :D Удари три -четири че и утре вечер ще има повод за още ромове .
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Е сега е момента да излезе някой като гонзо, и да каже - играли смо добри , не смо имали шанс! Докато им се тичаше имаха идея, ама после ония се сетиха да поиграят малко, и поиграха малко. Малко родна действителност - трябваше да бъде изгонен негъра, ако не за друго, то защото е негър. Но имаше и сериозно основание да бъде изгонен. Спестиха картон на Превръзката, който щеше да му е втори, за задържане с ръка. При положение на Делев - един от Рома спря топката с ръка в наказателното поле. Жалко че има четвърти, пети и шести съдия. Явно ще трябва за всеки футболист по съдия. От тоя - пети ли беше, шести ли беше, нищо не става! Аз от еврофутбола видях играта с ръка, той от 3 метра не я видя.Пийни, ама 3, не 2. И си пусни музичкаkiro_of_the_day написа:Ще пия 2 рома за ваше здраве момци.
Я една гатанка да ви питам - по какво си приличат Реал Мадрид и Глиган Грудово (примерно)?
Коментар
-
Оги за разлики между Глиган Грудово ( вече Странджа Металург - Средец ) и Реал Мадрид се сещам и те са отчайващо много. Все едно, че не иде реч за един и същи спорт. Приликите
...сещам се само за равната бройка на стартовите състави
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Приличат си по това, че този сезон те не са били левски. (Щото просто не са ги хванали...)ntodorov написа:Оги за разлики между Глиган Грудово ( вече Странджа Металург - Средец ) и Реал Мадрид се сещам и те са отчайващо много. Все едно, че не иде реч за един и същи спорт. Приликите
...сещам се само за равната бройка на стартовите състави 
Коментар
-
Е Гонзо ще заложи с най-доброто, което разполага, и туко виж паднали с по-малко голове.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Ха-ха-ха! Ха, честито на цесекарчетата! Само с един гол, и то в последния мач, Левски постигнаха повече, отколкото червените за цялата славна и героична есен. Ами така де, нека и ние се порадваме малко, няма само вие да се биете в гърдите с "тишината на Анфийлд", вече и ние имаме безсмислена победа в актива си.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ей не знам какво толкова се радвате, като че ли Левски е спечелил Лига Европа. Един гол и какво толкова,то не се знае дали въобще ще се докопате до Европа другата година. И тоя Йовов добре че веднъж вкара, че обикновенно прави пропуски от 1 метър.sugarboy написа:Ха-ха-ха! Ха, честито на цесекарчетата! Само с един гол, и то в последния мач, Левски постигнаха повече, отколкото червените за цялата славна и героична есен. Ами така де, нека и ние се порадваме малко, няма само вие да се биете в гърдите с "тишината на Анфийлд", вече и ние имаме безсмислена победа в актива си.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Да ви е честита победата!!!Левски изиграха най-добрият си мач за сезона.Но за това си има и логично обяснение.1.Мотивацията на "сините"беше на нужното ниво.Това беше последният мач за тази в година, в който можеха да си възвърнат разклатеното самочувствие,на футболистите и на феновете.Малко отбори не можаха да ги бият тази година.2.Пълното пренебрежение на лациалите,снощи си мислех че в нашето първенство има доста по-стойностни мачове от този който гледах.Но какво да очакваш от футболисти които са резерви на петнадесетият в класирането.Не разбрах колко зрители имаше на Олимпико,но непресъствието на фенове беше показател какво очакват тифозите,както като резултат така и като игра.Предвит и "топлите" отношения на двата клуба беше очаквано че Българският отбор ще "измъкне"нещо.За мнозина представянето на нашите отбори в ЛЕ е провал,не мисля така.Имахме два отбора(можеха и три да са)които се представиха според възможностите си.Имаха и малшанса да се паднат с такива отбори,също така и да не спечелят повече точки.П.П Колега несравнявай несравними неща.На Анфийлд мача беше на елиминации.След гола на Илиев,ЦСКА пропусна шансаси да отбележи втори гол и мача висеше.Но това е друга тема.sugarboy написа:Ха-ха-ха! Ха, честито на цесекарчетата! Само с един гол, и то в последния мач, Левски постигнаха повече, отколкото червените за цялата славна и героична есен. Ами така де, нека и ние се порадваме малко, няма само вие да се биете в гърдите с "тишината на Анфийлд", вече и ние имаме безсмислена победа в актива си.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
публиката на Лацио бойкотира отбора заради слабата му игра последниет мачове .Аз като левскар няма да коментирам мача ,защото с една такава пародия не могат да заличат всички негативи през годината .А за мача на Анфилд на цска и победа с 2:0 не вършеше работа ,така че не се заблуждавайте ,че сте имали шансове някакви
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Май не четеш какво пиша!!!След гола на Илиев,ЦСКА пропусна шансаси да отбележи втори гол и мача висеше.tomazo написа:публиката на Лацио бойкотира отбора заради слабата му игра последниет мачове .Аз като левскар няма да коментирам мача ,защото с една такава пародия не могат да заличат всички негативи през годината .А за мача на Анфилд на цска и победа с 2:0 не вършеше работа ,така че не се заблуждавайте ,че сте имали шансове някакви
Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар