westdogg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна
Collapse
X
-
абсолютно ,еле па по време на ремонтите ,по сливница ,са след кръстовището и само чакат някое "престъпно камикадзе " дамине на бледо жълто и да м увземат книжката .А също голям цирк е на преди тунела в Люлин ,където от зор да спират коли няма от къде да се мине.p.s.Да се нареждат на кръстовищата в час пик тия катаджии дето са на щат всичките и това ,хем няма да имат работа с леки катастрофи из столицата .и Стига с тва плашене с взимането на книжки ,защото познавам 100 човека на които им се е разминало .фиатче Браво 2.0
-
Недей така, че винаги когато се появи полицай на кръстовището, стават най-големите суматохи. Тук вината не е толкова на полицаите, а в ниската култура на шофьорите, мнозинството от които не знаят сигналите на регулировчика и го принуждават с допълнителни ръкомахания и подканвания да показва кой поток да тръгне. Впрочем, тук да вмъкна, че не всички полицаи са толкова грешни - имам 2-3 случая, в които са ме глобявали, все правилно, но в другите са ме спирали и като видят, че всичко ми е изрядно, ме пускат. Даже веднъж преди три години попаднах в едно задръстване на "Евлоги Георгиев" и дъртият ми полски фиат загря. Тогава аз го качих на алеята в средата да поохлади. Едни полицаи, понеже им се видях съмнителен, а и с чужд номер, веднага дойдоха да проверят защо съм там, но като разбраха, почнаха да дават ценни съвети как по-бързо да охладя двигателя и ми препоръчаха да не се застоявам на това място, че "си е..ло майката". Така че, във всички области си има хора и хора.tomazo написа:...нищо лично към полицаите ,милиционерите и прочие ,ама айде преди да взимате книжки да почнете да седите на всички възлови кръстовища в София сутрин между 7.30 -10 и вечер 16.30-19.00 ,да ръкомахате с палките ,за да няма задръствания .Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
за това спор няма ,и мен са злизали 2-ма полицаи от колата да ме бутат щото съм закъсал с москвичаsugarboy написа:Недей така, че винаги когато се появи полицай на кръстовището, стават най-големите суматохи. Тук вината не е толкова на полицаите, а в ниската култура на шофьорите, мнозинството от които не знаят сигналите на регулировчика и го принуждават с допълнителни ръкомахания и подканвания да показва кой поток да тръгне. Впрочем, тук да вмъкна, че не всички полицаи са толкова грешни - имам 2-3 случая, в които са ме глобявали, все правилно, но в другите са ме спирали и като видят, че всичко ми е изрядно, ме пускат. Даже веднъж преди три години попаднах в едно задръстване на "Евлоги Георгиев" и дъртият ми полски фиат загря. Тогава аз го качих на алеята в средата да поохлади. Едни полицаи, понеже им се видях съмнителен, а и с чужд номер, веднага дойдоха да проверят защо съм там, но като разбраха, почнаха да дават ценни съвети как по-бързо да охладя двигателя и ми препоръчаха да не се застоявам на това място, че "си е..ло майката". Така че, във всички области си има хора и хора.tomazo написа:...нищо лично към полицаите ,милиционерите и прочие ,ама айде преди да взимате книжки да почнете да седите на всички възлови кръстовища в София сутрин между 7.30 -10 и вечер 16.30-19.00 ,да ръкомахате с палките ,за да няма задръствания .
или са ми давали една туба бензин щото свършил бензина на същият този москвич(вместо да ми пише акт примерно )но те такива полицаи вече нямаааааааа
Всчики дето ги полагахме в училище и ги пращахме за банички станаха полицаи
p.s. а за неграмотните шофьори си е друга тема ,дето често си спорим тука,за тия дето си карат кротко с 20км най вдясно и на никой не пречат .
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Разбирач си няма спор... ама явно не си много за шофиране. Прочети какво съм написъл и пак се опитай.Да ти обяснявам ли как седят нещата с пешеходните зони, къде са знаците и т.н.SHB написа:Ти видимост в лявата лента нямаш,ама за пешеходната пътека си има знак,сиреч малко повишено внимание,другарчето от дясно няма да тръгне да спира току така пък и изобщо си е опасно да караш кола до кола...Въобще с това как "пешеходците давали фира" изби рибата,неска си си зад волана утре си на пешеходната пътека...LiGuru написа:Мдам, все пак пешоходната пътека се води като продължение на тротоара....Но! Всеки пешеходец е длъжен да хвърля по един поглед, щото не винаги тия отзад имат видимост и в момента в който другаря от дясната лента реши да се направи на пич, ти в лявата лента нямаш видимост и вместо да изпишеш вежди двама трима дават фира... Кофти е, но ситуацията е такава. Никой не иска да тепа пешеходци, но някой път дори ниската скорост не помага.
Коментар
-
Чакай чакай-за разбирач не се и мисля!Ако не съм те разбрал правилно нямам нищо против и да ми обясниш как стоят нещата.LiGuru написа:Разбирач си няма спор... ама явно не си много за шофиране. Прочети какво съм написъл и пак се опитай.Да ти обяснявам ли как седят нещата с пешеходните зони, къде са знаците и т.н.SHB написа:Ти видимост в лявата лента нямаш,ама за пешеходната пътека си има знак,сиреч малко повишено внимание,другарчето от дясно няма да тръгне да спира току така пък и изобщо си е опасно да караш кола до кола...Въобще с това как "пешеходците давали фира" изби рибата,неска си си зад волана утре си на пешеходната пътека...LiGuru написа:Мдам, все пак пешоходната пътека се води като продължение на тротоара....Но! Всеки пешеходец е длъжен да хвърля по един поглед, щото не винаги тия отзад имат видимост и в момента в който другаря от дясната лента реши да се направи на пич, ти в лявата лента нямаш видимост и вместо да изпишеш вежди двама трима дават фира... Кофти е, но ситуацията е такава. Никой не иска да тепа пешеходци, но някой път дори ниската скорост не помага.
Коментар
-
там винаги карам с максимума на колата - 155-160 и много се кефя на "пистата"не виждам смисъл да правят път от 3 ленти както е на Ботевградското примерно и много други и ограничението пак да е 50!!! 50 е за преди 20 години когато толко са вдигали жигитеwestdogg написа:То важно да се крият в храстите на теца , където след ремонта е като самолетна писта, ама ограничението си остана 50tomazo написа:аре бе взехте ли им книжките на тия гадове мръсни ,мамка им ....
щото имам само 3 точки да знам дали да ходя да си възстановявам
p.s.нищо лично към полицаите ,милиционерите и прочие ,ама айде преди да взимате книжки да почнете да седите на всички възлови кръстовища в София сутрин между 7.30 -10 и вечер 16.30-19.00 ,да ръкомахате с палките ,за да няма задръствания .
. Там те "следят за безопасността" на движението, защото аз не съм видял никой да кара с 50 след ремонта.
- сега с тея технологии на спиране и т.н. 50 е смешно и адски се дразня когато някой "пенсионер" спазва тези остарели ограничения и то в най-лявата лента
Коментар
-
Не знам какво е мястото, но това ограничение 50 е повече за безопасността на пешеходците, а не на водачите. Та ако няма условия да не се пресича от пешеходци не може да е по-високо - огради, мантинели, подлези
То мани пешеходците - вчера пред колата пресякоха 3 коня е така просто !
Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
deadairplane -
Теца не е жилищен комплекс. Все едно да кажеш- ако излезне хлапе на цариградското да си гони топката.deadairplane написа:Още един убиец!!! А като излезне някое лапе, да си гони топката, ще успееш ли да спреш без да го убиеш?sehnsucht написа:там винаги карам с максимума на колата - 155-160 и много се кефя на "пистата"не виждам смисъл да правят път от 3 ленти както е на Ботевградското примерно и много други и ограничението пак да е 50!!! 50 е за преди 20 години когато толко са вдигали жигите
- сега с тея технологии на спиране и т.н. 50 е смешно и адски се дразня когато някой "пенсионер" спазва тези остарели ограничения и то в най-лявата лента
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
deadairplane -
Може и да ги видим ,но дано да е по друг повод!Доста "звезди" минаха да снимат през Бояна.Но тез кончета...направо нямам думи ,кой ги знае от кой катун са се взели.За решаването и на тоя проблем обаче трябва воля от общината да ги изсели...nikki_sixx написа:агхахахахахахахахахахаха, дивият запад колега... значи скоро да очакваме и Уил Смит барабар с Клинт Ийстууд да се изтапанят нейде из района!steven написа:То мани пешеходците - вчера пред колата пресякоха 3 коня е така просто !
Коментар
Реклама
Collapse

То мани конете, но зачестиха случаите, в които СТАДО БИВОЛИ пресичат Малинов и от Младост 2 зачесват покрай Хит към Младост 3
Коментар