Шофьор с 8,15 промила алкохол в кръвта е задържан във велинградското село Нова махала. Това е национален рекорд от началото на годината.Така коментираха случая от Областната дирекция на полицията в Пазарджик, цитирани от Дарик.В неделя на обяд патрул на
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов Национален Рекорд (за жалост) !!!
Collapse
X
-
Това не може да е вярно. Или някой журналист пак е разбрал-недоразбрал, или дрегерът е бил неизправен. Над 3 промила се счита, че човекът е мъртвопиян, така че едва ли може оттам-насетне така да се налива, че да го докара до 9 промила. Иначе фактът за състоянието на намерените е наистина жалък. Ей сега го изгледах по всички телевизии - като лапнат една глупост тези журналисти, я правят сензация, без да осъзнават колко е нелепа цялата работа.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
Аз пък съм за идеята да се направят дрегерите да отчитат да речем двойно - примерно той е с 4 промила - отчита 8. Така като пие една бира и е реално 0.3 - 0-4 ще му отчита 0.8 и винаги ще е над тъпата граница от 0.5 и винаги ще е в нарушение. В БГ това е решението. Ми като ще кара някой да кара - като ще пие да пие.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
не знам дали е вярно туй за 8.15 промила, ама на тоя юнак му било за втори път и сега като го вкарат в затвора ефективно ще има да го "прочистват" от вредното влияние от алкохола...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse

То трагично, ама ей на т’ва му се вика да си пиян "като шмайзер"
От това щеше да почине всеки уважаващ себе си американец Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Не, че е повод за национална гордост, де.Не знам да се смея ли да плача ли
Той е за ОЛИМПИАДА.
Коментар