Ааа сигурни сме ,то се знае че е евреина,ама какво да правиш,ни така ни иначе.Преди плюеха че имало снимки на отбора от края на 30 с ръце в натсистки поздрав,сега че е собственост на евреин...Трябва оптимизъм и по-зле е било и по-добри времена ще дочакаме.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ШЛ жребий Левски - Андерлехт/БАТЕ БОРИСОВ
Collapse
X
-
Колкото и жлъчки да пукнете и да ги излеете в словесен поток - ЛЕВСКИ ще играе за Шампионската лига , ЗАЩОТО играе честно и по правилата, а не като мангали да крият данъци, осигуровки и да крънкат налево и надясно ръсейки лъжи ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ще играе ако бие Бате Борисов. Спомняш ли си миналата година по това време какво стана?kiro_of_the_day написа:Колкото и жлъчки да пукнете и да ги излеете в словесен поток - ЛЕВСКИ ще играе за Шампионската лига , ЗАЩОТО играе честно и по правилата, а не като мангали да крият данъци, осигуровки и да крънкат налево и надясно ръсейки лъжи ...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Тампере едни скиори дойдоха и направиха за смях евро боеца, но това стана понеже евро боеца беше уморен от тежките битки със Барселона,Челси.понеже много ги затрудниха а как само се радваха че са вкарали гол на челси нищо че паднаха важното е че имаше поне един гол,а все още дават по евроспорт най смешния автогол ооо да забравих значи два гола са вкарали евро бойците,тази година им пожелавам поне 3 да вкарат,къде те си знаят между .........
Коментар
-
Бранник е име на група, а тези "крайно десни ултраси" които предполагам визираш до се обединяват под името на една прокиснала софийска бира. Баш десните момчета, които май отдавна не са момчета :D отдавна не ходят редовно по мачове.А иначе Бранник имат хубави песни.П.П. До колкото знам баш Бранниците навремето са ги имали за фашизоидно движение.SHB написа:Хубаво го каза!@ BolgAryan Бранник са ултраси на цска ,и то крайно десни...мисля че около някаква ой-група се обединяват.Общо взето не виждам каква им е връзката с движението от царско време.Но Humppa го каза,всички отбори си имат такива-факт.Няма смисъл такива безсмислено спорове за загубена кауза като БГ футбола
Коментар
-
Малко не разбрах абзаца с прокисналата софийска бира,но те така се наричат-по името на група ли по името на движението ли какво значение има?Колкото до групата ,абе ти май и ти някакви десни склонности имаш? :D Никога не съм ги харесвал - защото са от цска а това няма нищо общо с дясното.От БГ групите само Срам и позор си заслужават...Иначе Stahlgewitter ,landser,Staatsfiend,Коловрат...
Коментар
-
Humppa
Абе къса ли ми е паметта или съм олигофрен? Лецки кога е играел по правилата?kiro_of_the_day написа:ЛЕВСКИ играе честно и по правилата
Нека напомним за Батето, тате Вуци и великият комбинатор Сираков...
Коментар
-
Re: ШЛ жребий Левски - Андерлехт/БАТЕ БОРИСОВ
Голяма радост беше, да не дава господ! Дано никой никога повече да не ни радва такаPunto SX написа:и отново да ни радва БГ отбор в груповата фаза на ШЛ.
Що за извратено мислене е това да дойде някой и да ни опердаши и ние да се радваме като деца на близалки? А отбелязването на гол, при положение че падаш с няколко, се превърна в национален празник. Е=ати футболните фенове - мазохисти
Коментар
-
Humppa
Предлагам темата да се заключи. Времето ще покаже....Humppa написа:Няма смисъл такива безсмислено спорове за загубена кауза като БГ футбола...
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse

.....срам ме е, макар да съм за синия отбор........ А големия български трениор ВУЦКА-ГУЦКА, заслужава 11 - метров шут в Г..ЗА
Коментар