Ходехме си днеска със жената по курорта и и споделих кой какви песни е харесвал по темата на Явор... Налегнаха ни спомени, замислихме се как минава времето... Бяхме седнали на едно заведение и пиехме биричка, слушахме класиците Сантана, Тото Котуньо, други разни... Замислихме се как минава времето (утре дребния става на 1/2 година, а кога ревях от радост за раждането му...) и... Неусетно се замислихме на темата - Какво ще е света без великите? Какво ще бъде когато няма да има вече Флойд, Пърпъл, Ози, Металика, Мейдън и всички други не чак толкова популярни, с които сме расли, гледам никак не сме малко тук такива... Групите несъмнено ще ги има, но няма да са онези хора... Ще има и нови албуми, но няма да е сякак същото каточели... незнам, замислих се, че има много нови групи, които ми харесват, но нито една засега не заслужава да влезе в онзи златен списък... След време и дребния ще крещи на някой концерт и ще знае на кого е точно несъмнено, но ще слуша друг глас... И ми стана много тегаво... Като че за пръв път усетих как започвам май да се запътвам към красивото остаряване с безумните невероятни спомени... Еххххх.....http://vbox7.com/play:6e47ab7f - Поздрав!П.С.: Абе някой да не сметне, че съм прекалил с бирите или съвсем съм издухал и изперкал
... Аде са, млади сме още разбира се, тепърва ще чакам и аз внуци и правнуци да ги глезундря и да нервирам родителите и съседите, аз лично така и не стигнах до 17-тия рожден ден...
Ама просто ми мина тая мисъл... Дали и някой друг не го е връхлитало нещо подобно...едит: оправени някои правописни грешки... срам, срам, срам... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14

Коментар