gamencerista написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви от Лято 2008 на Черноморието
Collapse
X
-
На плажа на Аспарухово (квартала), на Прибой (Фичоза), но през седмицата, защото почивните дни там е кошмар. Камчия, но и там започна да става кошмарно, хубавото е, че плажната ивица е ОГРОМНА и все още не могат да я населят както на плажовете във Варна. Аз лично ходя със семейството на Камчия.chandler написа:я кажете като съм във Варна на кой плаж да ходя. може няколко километра да мръдна с колата, ама на централния там няма да отида.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ми че то като ще е на централния по - добре върви на село на рекатаchandler написа:я кажете като съм във Варна на кой плаж да ходя. може няколко километра да мръдна с колата, ама на централния там няма да отида.
Препоръчвам ти Кабакум. Между Слънчев ден и Златни Пясъци се намира, води се К.К. Чайка.
Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Тва си е оферта, я кажи къде точно се намира и как се казваblagun написа:Аз спах на 20 лева с клима, телевизор, хладилник и всички екстри!!!Мой приятели бяха на 12 лева без климатик!!!Сега на Слънчев бряг ме очаква голямото разкъсванеgamencerista написа:Кви пари вървят квартирките ?blagun написа:Аз бях в Несебър - няма хора, навсякъде има табели "свободни стаи", доволен съм, супер си изкарах!!!Следващата седмица отивам да газърея по кв. Слънчев бряг
Fiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
Тая година в слънчев бряг маи ще е наи далавера, при тая липса на туристи цените на нощувките ща са идеално ниски
нека им
Аз лично от тук до края на годината продължавам с планините , морето нещо не ми понася с тея жеги
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
мноооого умно!!! там е работата, че аз нямам възможност сега за планина... а съм до плажа... вчера жената и дъщерята пак ме мъкнаха да се пържа като сафрид в тиган... а на връщане в колата - в собствен сос...Аз лично от тук до края на годината продължавам с планините , морето нещо не ми понася с тея жегиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Хм, не бях чувал, че имаме такъв комплексPunto SX написа:Ми че то като ще е на централния по - добре върви на село на рекатаchandler написа:я кажете като съм във Варна на кой плаж да ходя. може няколко километра да мръдна с колата, ама на централния там няма да отида.
Препоръчвам ти Кабакум. Между Слънчев ден и Златни Пясъци се намира, води се К.К. Чайка.
Но знаеш ли... Междувпрочем - плажът в местност Кабакум беше хубав, проблема обаче е друг - там да иде с колата е равно на ... самоубийство с тъп нож.
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Лозенец
....Аз пък ходих в Лозенец, кадето ходя почти всяка година....Общо взето съм доволен като изключим някои неща:Първо: Доста завишени цени са там, а за какво и аз не знам. Колегата дето е ходил в Царево и вечеря за давама с две деца за 40 лв. в Лозенец ще е само мираж
Второ: Не можах да повярвам че на централния плаж цените са такива - все едно си на френската ривиера, да не говорим че няма къде да хапнеш нещо свястно (освен сандвичи и сладолед)
Трето : Строителството и там бележи бум вече, което вече никак не ме радва
Но като цяло все още става ..........пък септември - братска Турция
Коментар
-
От дясно на главната посока мелницата, там някъде се намира, за съжаление не мога да те упътя, че всичко там ми е еднакво, ще питам за някакъв телефон приятелите и ако намеря ще ти пишаgamencerista написа:Тва си е оферта, я кажи къде точно се намира и как се казваblagun написа:Аз спах на 20 лева с клима, телевизор, хладилник и всички екстри!!!Мой приятели бяха на 12 лева без климатик!!!Сега на Слънчев бряг ме очаква голямото разкъсванеgamencerista написа:Кви пари вървят квартирките ?blagun написа:Аз бях в Несебър - няма хора, навсякъде има табели "свободни стаи", доволен съм, супер си изкарах!!!Следващата седмица отивам да газърея по кв. Слънчев бряг

Ако пък ли НЕ, отивай смело, за тези пари и условия навсякъде ще си намериш
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Бяхме 11 дни на море в Созопол в началото на юли. Аз лично си изкарах страхотно, 11 дни безметежо съществуване, в които единствените "грижи" са на кой плаж да отидем, с кола или пеша, вечерта пред нашата къщичка ли ще пием и замезваме или пред тази на комшиите (станция с къщички тип мезонет, приказка...), ей такива неща. На мен толкова ми трябва за пълноценна почивка. Созопол е много хубаво градче, вече толкова пъти летуваме там, че ми е като роден град. Цените са поносими ( в началото на сезона около 30 % по-високи от тези в Пазарджик например ), става дума за хранителни продукти, напитки, в кафетата и барчетата и т.н. Плажовете бяха сравнително чисти и не толкова населени, този път и с чадърите нямаше екшъни, можеш да си сложиш твой чадър между морето и първата ивица платени чадъри. Не всичко разбира се беше идеално. На паркинг ми удариха вратата на колата с подвижната врата на паркинга, а това, което най-много ме дразнеше, беше, че дори и по уличките и алеите, водещи до плажа, те притискат автомобили. Така също и паякът беше прекалено усърден, при положение, че разрешени за безплатно паркиране места почти няма. В крайна сметка хората са отишли на почивка, тези градчета и селца по южното черноморие на практика са мъртви извън сезона и трябва да бъдат по-толерантни към курортистите.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
blagunТази година за сефте ще ходим на Несебър, резервирахме от 02.08. дали ще ми хареса?Плажовете как са?По принцип обичам по-спокойните курорти
[/b]
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Според мен ще останеш доволен, ходи на южния плаж, а не на тоя на СънитУ, но при мен миналата година по цяла нощ се чуваше House от Какао Бийчtyson написа:blagunТази година за сефте ще ходим на Несебър, резервирахме от 02.08. дали ще ми хареса?Плажовете как са?По принцип обичам по-спокойните курорти
[/b]
и си играеха прожекторите по небето, но като цяло съм супер доволен, тая година пак съм там
Fiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
Според мен ще ти хареса, ползвай Южния плаж, вечеряй в Стария град и се забавлявайtyson написа:blagunТази година за сефте ще ходим на Несебър, резервирахме от 02.08. дали ще ми хареса?Плажовете как са?По принцип обичам по-спокойните курорти
[/b]
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
maiska
Вече два пъти бях за по няколко дни - първо на Несебър, а преди 2 дни се върнах от Слънчев бряг.Страхотно си изкарах. Хора има достатъчно - както винаги, но и на плажа и по заведенията винаги могат да се намерят места.Цените за спането са нормални (не са по-високи отколкото миналата година) - в Слънчев бряг имаше хотели със закуска за по 40 лв. на човек. В Несебър - зависи от категорията - хотелите *** са по около 100-120 лв. за стая. А както каза и Емо - има и стаи по 20 лв. на човек с климатик, телевизор и т.н. Цените по заведенията са почти като софийските - нормална вечеря за 4 човека без пиенето - 60-80 лв. - зависи кой колко яде
Сега вече чакам да видим как ще се организираме за третото море - може и да не е на Черно, а на Бяло примерно
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар