Клеги, я кажете... някой знае ли колко ще ми струва транспорта на бетонна гаражна клетка в рамките на Сф.на 10км разстояние... и ако някой знае координати на кран+платформа да ми ги пусне на лични.
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Размери?В рамките на София се плаща на час - не мога да ти кажа колко ще ти излезе, зависи колко ще се бави.Ето един телефон - 9928058 - търси Сашо, ако искаш му кажи, че Петър от Уолтопия Петър ти е дал телефона. Не са от най-евтините, ама са точни.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Хмммм... ами трябва да ходя да я меря... т’ва може да стане чак довечера. Всъщност не са ли стандартни размери тези клетки? Ето нещо такова е, като на линка по-долу, значи и размерите са подобни...http://www.dksofia.com/index.php?opt...id=41едит:
Lane Staley написа:
Ето един телефон - 9928058 - търси Сашо, ако искаш му кажи, ....
Сега им звънях по телефона... за съжаление не могат да транспортират гаражна клетка, била широка и нямали такава платформа, на която да я качат...
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Размери?В рамките на София се плаща на час - не мога да ти кажа колко ще ти излезе, зависи колко ще се бави.Ето един телефон - 9928058 - търси Сашо, ако искаш му кажи, че Петър от Уолтопия Петър ти е дал телефона. Не са от най-евтините, ама са точни.
Уолтопия...цеха ви случайно да е в Крушуна?
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Уолтопия...цеха ви случайно да е в Крушуна?
Как така цех? Ние го наричаме Фабрика Скоро няма да е там. Строим нов завод. Пеньо, къде си да го възпееш?
Даниел Френч там ли е още?Много нагло момченце. 3 пъти немога да си събера парите от него.При условие че сме се разбрали плащането да стане веднага, той ми цъка 15000 лв в продължение на 1 година.На третия път го отрязахме отвсякъде.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Даниел Френч там ли е още?Много нагло момченце. 3 пъти немога да си събера парите от него.При условие че сме се разбрали плащането да стане веднага, той ми цъка 15000 лв в продължение на 1 година.На третия път го отрязахме отвсякъде.
Той никога не е имал нещо общо с Уолтопия.
Коментар