Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярвате ли в съществуването на извънземни? :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми кво се чудите те са си тука още от времето на пирамидите.А в НАСА има пленена летяща чиния аварирала в момента я разглобяват за да и разберат устроиството ама крият и всичко отричат.
    Fiat Tipo 1,4 i.e.
    1995г.

Коментар

Да тва за пленената летяща чиния.. НЛО било катострофирало на територията на САЩ и кораба с целия екипаж бил пленен. Много ми е чудно как такова нещо ще се запази в секретност а такива като нас го знаят Иначе аз съм сигорен, че американците знаят такива неща кадето ния неможем да си ги обясним даже
      Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Знаем го защото един бивш служител пропя по дискавъри.Екипажа е бил мъртъв.
        Fiat Tipo 1,4 i.e.
        1995г.

Коментар

andrey4848 написа:
          Знаем го защото един бивш служител пропя по дискавъри.Екипажа е бил мъртъв.
          Имаш ли линк към филмчето или нещо такова?
          N.Y. State of Mind

Коментар

Ето ви снимка на две извънземни тела и от мен! Защо толкова много приличат на осветителни тела... не знам!
            Прикачени файлове
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Нямам отдавна го гледах преди няколко месеца.
              Fiat Tipo 1,4 i.e.
              1995г.

Коментар

sachma написа:
                Имаш ли линк към филмчето или нещо такова?
                http://www.imdb.com/title/tt0116629/
                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Vladim написа:
                  Ето ви снимка на две извънземни тела и от мен! Защо толкова много приличат на осветителни тела... не знам!
                  Paint? Corel Draw?
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Колегата Симеон маи се бъзика че съм гледал някоя научна фантастика ?За линка говоря.
                    Fiat Tipo 1,4 i.e.
                    1995г.

Коментар

Vladim написа:
                      Виждам го!!! На летящия абажур в дясно!!! Маха с крайник! Ръка ли е, крак ли, не виждам точно, но ни маха!!!
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

gantcho написа:
                        MOYA написа:
                        ако няма -ще е загуба на пространство...............
                        Сори за off-topic-а, но се сетих, как навремето имах колежка с голяма глава и казвахме същото за главата й - Such a terrible waste of space Ужасна загуба на пространство Това нали беше от филма Contact?
                        Ама и вие сте били едни гаднярчета - точно от филма "Контакт" е
                        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

gantcho написа:
                          Vladim написа:
                          Paint? Corel Draw?
                          Никакви такива! Снимката си е абсолютно натурална! Само дето съм снимал през един добре измит, голям джам в, който се отразяват осветителните тела на хотела в, който съм!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Факт е че съществуват такива форми на живот ,които не са от нашата планета!Обаче дали са ни посещавали ,както ние си мислим ,това вече е друго...Имаше една теория ,че ако нашият Свят е в едно измерение ,то техният може да не в това измерение ,но пак да се намират на Земята!Иначе казано те са си тук само че живеят в друго измерение!Иначе не вярвам ,че са малки зелени и с летящи чинии и бластери ,лазери и скафандри като на идиоти...Ако се замислим малко всичко това което се представя по телевизията е една рамка измислена от човека според неговите представи!Може въобще да не приличат на нас - да имат очи ,крака ,ръце...Иначе да вярваме ,че сме сами в цялото това пространство е доста егоистично не мислите ли!Нещо от сорта че колкото и голямо да е ,мое да е!И помнете - Те са някъде тааам!
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

филмари
                              Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Извънземна Форма на Живот има. Мали откриха някакви, клетки ли бактерии ли на Марс. Те са ИЗВЪН-ЗЕМНА форма на Живот. Дали има разумен живот някъде, ми според мен има... но къде никой не знаеп.п. Всеки човек има имунитет срещу болестите и бактериите на земята, нали. Представете си идва едно извън земно с неговият си имунитет срещу неговите си болести, ми то ще умре за броени часове от най малката и лесно лечима болест на земята или от нещо за което ние имаме имунитет и не може да се разболеем... то просто ще умре

--------------------

Коментар

Working...
                                X