Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова кампания против безрасъдното шофиране.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нова кампания против безрасъдното шофиране.

Четох, че стартирала нова кампания. Дори била записана песен. Не знам дали сте я слушали, но ще ми е интересно да видя кво ви е мнението за нея. Който не я е слушал, може да ч чуе от този линк.http://vbox7.com/play:9b28e458

Дано повече хора да се замислят за това,което става по родните ни пътища.Аз съм за това щом си пил да ти вземат книжката минимум за 1 година,а при втора подобна проява или шофиране без книжка след това завинаги + жестоки глоби!
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

И накрая лицето на кампанията Максим Стависки да убие пиян двама младежи и да го оправдаят! Давам за пример предишна кампания, някой да не ми скокне сега... Нещо са ми доста безрезултатни тези кампании... Докато не започнат да слагат по билбордовете размазани, пропити с кръв коли, няма на малоумниците да им дойде акъла! Общо взето всеки си казва "а... на мен това не може да ми се случи", но уви - случва се! И аз си мислих, че убийството изглежда по един начин на филм, но като станах свидетел на две гърчещи се тела... някак представата ми се промени!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

dudulia написа:
        Дано повече хора да се замислят за това,което става по родните ни пътища.Аз съм за това щом си пил да ти вземат книжката минимум за 1 година,а при втора подобна проява или шофиране без книжка след това завинаги + жестоки глоби!
        Според мене хванат ли те пил- книжка до живот не трябва да виждаш ( голям процент са случайте на редцидив при такива прояви )
        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Vladim написа:
          И накрая лицето на кампанията Максим Стависки да убие пиян двама младежи и да го оправдаят! Давам за пример предишна кампания, някой да не ми скокне сега... Нещо са ми доста безрезултатни тези кампании... Докато не започнат да слагат по билбордовете размазани, пропити с кръв коли, няма на малоумниците да им дойде акъла! Общо взето всеки си казва "а... на мен това не може да ми се случи", но уви - случва се! И аз си мислих, че убийството изглежда по един начин на филм, но като станах свидетел на две гърчещи се тела... някак представата ми се промени!
          Така е защото те ги не правят кампаниите понеже са загрижени, а за да си направят PR.
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Колеги... колкото и кампании да сеправят - просто има идиоти по улиците. Ето сега колата ми е развалена, не се движи, и колегата дето кара голф двойка, ме закара до вкъщи. На средата на пътуването което е 4 км, та значи 2 км след като ме возеше, го накарах да ми обещае че никога повече няма да ме вози! Не че е идиот, ами сигурно е заради диагнозата - голф двойка...

Коментар

Още в самото начало когато се регистрирах в този форум си позволих от чисто сеирджийско любопитство да погледна в раздел "черна хроника" и то точна там където имаше снимки на размазани мозъци,изсипани черва и разпилени по трасето крайници...............нищо друго до сега НЕ ми е действало толкова отрезвително защото месеци след това всеки път сядйки зад волана в съзнанието ми изникваше поне по една от тия картини и автоматически свалях крака от газта.Много е грубо и грозно,но все си мисля че ако започнат във вестниците на последната страница вместо да слагат едрогърди блондинки ,да покажат на народа част от тия брутални снимки които са направени в следствие идиотизма и алкохолизма на шофьорите ... та все си мисля че ще има ефект.Билбордовете да спрат да се красят със същите тези едри гърди или задници рекламиращи незнам си какво,а да направят нещо за спасяването на животи.След като при мен подейства защо да не подейства и при други хора?
              НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Bella написа:
                Много е грубо и грозно,но все си мисля че ако започнат във вестниците на последната страница вместо да слагат едрогърди блондинки ,да покажат на народа част от тия брутални снимки които са направени в следствие идиотизма и алкохолизма на шофьорите ... та все си мисля че ще има ефект. След като при мен подейства защо да не подейства и при други хора?
                Защото при някои хора би подействало по доста по-различен начин

Коментар

Някъде по телевизията казваха, че първоидеята е била Еленчето да пее с Дими от Сленг(мир на праха му). Ако можех, бих казал на всички популистически идиотчета, подемащи тези тъпи досаждания: Н еми пука за вашите двулични кампании, нито за двуличните ***** майни, които каните в тях. Резултата е виден - един от участниците е убиец, другият самоубиец!Елена от Горна Оряховица и някакви стереотипове, ще ми дават акъл на мене и ще ме поучават - ми колко точно километра зад волана имат тези пикльовци, че да ги слушам!? Кои са те!? От кога са такива!? Какъв авторитет представляват те!? Ай сиктир...

Коментар

Само са осрали песента!А припева е толкова... толкова... толкова стойностен, че направо нямам думи

Коментар

Песента е като повръшано, слушах я 30 секунди с превъртания, тая от м.айдъл ми е отвратителна, а за катастрофите по пътя нищо не могат да помогнат. Проблемът е, че тези които карат като ненормални не им стига акъла да се замислят и да осъзнаят какво праввят.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Песента наистина е кофти, въпреки че започваше наистина обещаващо, хич не обичам като ползват стари красиви песни и ги .....!А и тези кампании само бунят духовете, не знам какво постигна кампанията на Ставински, но със сигурност е далеч от изначално замисленото послание.
                        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Е как не знаеш какво помогна кампанията на Ставийски. Виж че му помогна понеже бил обществено лице да го осъдят условно

Коментар

За съжаление май кампанията само за това помогна да не осъдят един обвиняем и то ВИНОВЕН.Имах предвид, че не помогна на хората да се осъзнаят, а им показа, че всички са един дол дренки тези дето ни гледат от високо.И сега оттогава има нова кампания: Купи си Хамър, стигни жив! Дано се оправи милото момиче, което не е виновно за нищо, а тегли в едно болнично легло.
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Да...щото трябваше да се набие в някой КРАЗ, та поне само той да е потърпевшия...ами тогава пък щеше момичето с него да си замине!

Коментар

Working...
                              X