Направо ми се сви сърцето преди малко, КИП-а изрява за някаква нова версия, няма свръзка и това си е...Незнам как са другите клиенти, ма в момента в листата ми всичкото френд с КИП е офлайн, освен един, ма той явно още не е дропил. Според сведението, дедиш си онлайн, ма дропиш ли - край. пуска ти: "You are using an older client version. Upgrade recommended." и сърцето ти замръзва. Доколкото разбрах от този руски форум (http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=24:40795), проблема не е бил само с КИП юзърите.Ето го и решението, пак дръпнато от там и в момента работи, Специално за КИП маняците - QIP 8070. и мирър, че сайта бил натоварен разбрах.... http://asechka.ru/download/qip8070.exe P.S.: Някой знае ли какво се е случило? Кардинална смяна на някой протокол? Защото досега не е имало такова масово сменяне на клиенти
Понеже незнам колко ще е валиден линка - да го дам да сезакотви в "Даунлоуд", понеже колкото и странно да е, го няма на сайта на КИП, там последната версия е 8060, която е мъртвец...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От днес - май с нови Ицку (ICQ) - 09.12 - пак сбозиха нещо..
Collapse
X
-
Етикети: –
-
bubachko
Може да затъркате темата когато искате, ако мислите че е ненеужна вече
Народа се ориентира вече, а и на сайта го опресниха вече и може да се сваля
Коментар
-
Пък на мен и ICQ и QIP се бъгнаха нещо. И на 2-те ми изписва грешно име или парола. Вписвах ги няколко пъти ама не. Не иска да се логне. После намерих темата за това, че старите версий не работели вече, дръпнах новите, ама с тяха същата история. Грешно име или парола. Някой да има подобен проблем ?
Коментар
-
bubachko
Има такива ядове от време на време.... пробвал ли си на друг комп как ще е? Колегата едно време затова много се нервеше, на неговия комп не ще, на моя - няма проблеми..... нямам аз лично логично обяснение кога и защо става, но си и отминава също така както е додоло////Punto//// написа:Пък на мен и ICQ и QIP се бъгнаха нещо. И на 2-те ми изписва грешно име или парола. Вписвах ги няколко пъти ама не. Не иска да се логне. После намерих темата за това, че старите версий не работели вече, дръпнах новите, ама с тяха същата история. Грешно име или парола. Някой да има подобен проблем ?
аз така бях карал една седмица и нещо, направо се бях поболял... и след това - хоп и се едно нищо не е било. На КИП-а специално имаш един бутон - прокси/сървир. натисни го и смени логин сървъра, ма на някой от тези само с голите ИП-та, понякога помага. Другия номер е с/без секюрити логин отметката, понякога и това прави ядове
Коментар
-
bubachko
са се сетих за още една шукария....////Punto//// написа:Пробвах, изредих всичките сървари и не ще. Бахти. Дано както викаш ти се оправи.
пробвай през онлайн клиента на Ицку, недъгав е, ама помага в тежки моменти. Понеже, преди години ми преебаха едно Кю заради прописк в сигурноста (някой малоумник, през бекдор беше вилнял по фирмента мрежа и на маса народ заминаха пощи, кю-та и др...), та сега каже ли ми гршка в паролата пак потръпвам..... та ако там се вържеш, начи парилите са си ок и е проблем на клиента. Остава да пробаш и на друг комп
Стискам палци
http://download.icq.com/download/icq2go/
Коментар
-
bubachko
еми...
остава да се надяваш някой да не се е изгаврил с паролата ти, което ще е гадно... незнам, дано се размине. Пробвай с опрциите там за забравена парола да си я прибереш. Не помня какво пращаше, дали нова парола случайно генерирана или текъщата в момента. При всеки случай най-много да сменяш парола
Абе да ти е пищяло скоро "Вашето Ицку се използва на друг компютър" и да те е дропило?
Коментар
-
ICQ - стара версия - не бачка, QIP - преди 8070 - не бачка, GAIM/Pidgin - не бачкаМиранда - не бачкаСамо ПОСЛЕДНАТА версия нa ICQ бачкаше - цялата идея е, че им писна да не могат да си рекламират през ICQ и смениха пак протоколите
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Точно това, че никога не ми го е изписвало. Аз намерих на компа един троянец, ама едва ли ще ми търси някой паролата за ицяbubachko написа:еми...
остава да се надяваш някой да не се е изгаврил с паролата ти, което ще е гадно... незнам, дано се размине. Пробвай с опрциите там за забравена парола да си я прибереш. Не помня какво пращаше, дали нова парола случайно генерирана или текъщата в момента. При всеки случай най-много да сменяш парола
Абе да ти е пищяло скоро "Вашето Ицку се използва на друг компютър" и да те е дропило?
Ай си кю де
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар