Чакай бе , как така ти? Що така направи бе, Били? Вчера друго ми разправяше на мен - само на теб разчитам, ти си човека, а сега отиваш ти? АМа така е, винаги съм знаел, че на Били не може да се разчита. От малък си бше такъв, що колички ми отмъкна така...Не можем ли да се посразумеем? Да ис управляваме двамата? Както по едно време Швеция имаше двама треньори?
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Абе оставете го човека да си харчи парите, че има за 500 години напред.Време си му беше.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Чакай бе , как така ти? Що така направи бе, Били? Вчера друго ми разправяше на мен - само на теб разчитам, ти си човека, а сега отиваш ти? АМа така е, винаги съм знаел, че на Били не може да се разчита. От малък си бше такъв, що колички ми отмъкна така...Не можем ли да се посразумеем? Да ис управляваме двамата? Както по едно време Швеция имаше двама треньори?
Такива работи у вас, тука нема :D There’s no freedom, I’m the boss
Ааааааа мен не ме ли броите ве?"И ние сме човек ве бате". :D Щом може двама ша може и трима.
Коментар