Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо........ /петъчно-следобедна/

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    phoenix написа:
    fidy написа:
    Какво да ти кажа колежке освен "б.ш ли му мамата"
    много яко..... и само за протокола..... колежката е колега и се казва Куни90% от потребителите са бъркали donnna с колежка
    Е извинявам се на колегата тогава.Ама някъде из форума и аз четох че се обръщат към него в женски род и съм се подвел.
    Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
    GPS-5"+iGO Navigation

    Коментар


      #17
      Това за патиците и липсата на ехо, когато крякат не е вярно. По Mythbusters го опровергаха - оказа се, че си има стабилно ехо.
      преди - TIPO
      сега - VOLVO XC60

      Коментар


        #18
        lov написа:
        Predatorsi написа:
        24. Защо не можем да се гъделичкаме сами? Само на това мога да дам смислен отговор!Защото когато някой друг те гъделичка ,въпреки че го виждаш ,мозъкът не очаква гъделичкането!А когато сам се опиташ мозъкът знае къде точно и с каква сила ще те докосне ръката ,поради простата причина че той е задал точката на гъделичкане!!!
        Може да се погъделичкаме сами.Колкото и невероятно да звучи но това място се намира в задната част на небцето.пробвайте с малкото пръстче.Точката не е особенно голяма но при добро желание ще я откриете.П.С. това го гледах по някой от каналите на Дискавъри.
        Да бе, да си нямаш друга работа та да се погъделичкаш..... и после стох и гледай какво става!аз съм се докарвал до бяс, като не засърби гърлото, та ходя по час-два и си грухтя да се начеша....

        Коментар

        Working...
        X