avvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ти затова ли беше Do not disturb на скайпа, бе?emzo написа:
Допадна ми, но го слагам в категорията за гледане в работно време 
И да не съм off:Sucker punch ще вземе да се окаже откритие ... в тази суша
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Аа стига с тоя |Sucker Punch, Василев ... :D Ебати приказката е
Иначе чочитата са на ниво.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Ай стига бе, тоя е само като за моя синковец...Свалихме го, пуснах ме го и на 5тата минута аз го оставих детето да си гледаemzo написа:
То като за него... Хари Потър е с повече мисъл направен...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Гледах го и аз. Добре е, макар че в много голяма степен филма го спасява страхотната работа на дизайнера. Мнооооого пипнато и идейно всичко. Иначе Колин Фарел цял филм гледа като уплашен заек, а трепе по рефлекс.style34 написа:Total Recall - добро филмче и.... Кейт Бекинсейл..... уеуеееее ще се оженя за тази
Кейт след последния и вампирски филм я бях отписал, толкова зле беше. Сега гледам поодъртяла, обаче пак прави страхотен екшън жената. Дай Боже още филми с нея, но тя си е избрала правилен съпруг, така че ще я гледаме още мисля.
Коментар
-
Aре да не ми обиждаш аватараYavor написа:Ай стига бе, тоя е само като за моя синковец...Свалихме го, пуснах ме го и на 5тата минута аз го оставих детето да си гледаemzo написа:
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Знаех си, че ще има засегнати ...blagun написа:Aре да не ми обиждаш аватараYavor написа:Ай стига бе, тоя е само като за моя синковец...Свалихме го, пуснах ме го и на 5тата минута аз го оставих детето да си гледаemzo написа:
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
За филма съм съгласен, но за аватара - НЕavvasilev написа:Знаех си, че ще има засегнати ...blagun написа:Aре да не ми обиждаш аватараYavor написа:Ай стига бе, тоя е само като за моя синковец...Свалихме го, пуснах ме го и на 5тата минута аз го оставих детето да си гледаemzo написа:

BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Аре бимърите у левоооо...blagun написа:За филма съм съгласен, но за аватара - НЕavvasilev написа:Знаех си, че ще има засегнати ...blagun написа:Aре да не ми обиждаш аватараYavor написа:Ай стига бе, тоя е само като за моя синковец...Свалихме го, пуснах ме го и на 5тата минута аз го оставих детето да си гледаemzo написа:

Коментар
-
На мен пък Луупър много ми хареса. Смислен, с идея. Малко философски, може би...avvasilev написа:Looper наистина разочарова ... не знам дали беше само края или напъните на онова пишлеме да бъде Бруно, обаче това не е моя филм ... Сега ще гледам Fire with fire - а дано да е нещо!Kuku написа:Е, аз доста време нямам силно озвучаване у нас, т.е. имам, но не го ползвам по предназначение
Лошото е, че гледах ’Луупър’ и не ми хареса.Гледах ’Наследството на Борн’ и не ми хареса.Гледах българския ’Пистолет, куфар и три димящи варела’, но не ми хареса особено.Нещо ми става май....
Коментар
Реклама
Collapse

Горе долу става, малко с пренебрежение заради оригинала.
Коментар