Колеги, имам голяма молба....тъй като скоро започна новият рунд на една от най-известните он-лайн стратегически игри, а пък колегата ви Авео е решил да разбие всички в галактиката, имам нужда от кликане на линка по-долу, който ми пълни складовете със здраво ресурс. Не се нуждая от нищо друго, освен кликане.....Ако някой от нас също е там / до колкото знам колежката Evita /, нека слага линка си тук, че да се подкрепяме...Благодаря ви предварително. Ето и линка:http://bulfleet.com/?recruit=393910
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за подкрепа в он-лайн игра...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явор Митев
....много ви обичам всички......За 5 мин. съм качил с по близо 500 от ресурс....уауууу.....давайте колеги.
Коментар
-
Явор Митев
...един път на ден е, засича ай-пито и блокира.Колежката Евита да се разпише тука, че се сетих покрай темата....да я знам къде е из галактиките, че да не я изшъткам някой ден по погрешка....coolboby написа:Айде дръж печено Явка...един път на ден ли е ограничено кликането?
Коментар
-
Явор Митев
Ето цитат, за да оправдая кликанията ви:Координати: 2:94:2Точки: 49 (120 място от общо 3109 играчи), (Бойни Точки: 0)
Коментар
-
Явор Митев
...играя я вече трети рунд.....страхотно разпускам с нея, а жена ми умира от смях кат стана през нощта да си пратя кръстосвачите на полет, че да не ги гътнат......а когато миналата година по коледа ме занулира, ходих два дни като.....MOYA написа:Ако я издържи тази игра поне 1месец- браво -кликам и аз
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар