А аз да си продължа като Сашко Диков /нали сме и набори долу горе/
да ви задавам следните въпроси . Казвате че човека видял в посления момент кравата на пътя . Същото се отнася и за колоездача че тоя с Мерцедеса не го е видял в тъмното . Добре . Нека тогава си представим че вместо кравата и вместо колоездача на пътя е паднал един голям камък от склона или е паднало от буря примерно дърво. Какво правиме тогава ? Кой ще е крив че с голяма скорост водачите на автомобилите се забиват в камъка ??? Ще кажете ,ама ако е камък ще го забележи отдалеч и ще спре . Добре де а как не забелязва колоездача ???? И знаете ли как съм се разминавал с насрещни коли нощем които се разминават с мен без да виждат отпреде си нищо но карат с бясна скорост. Затова момчета нямаш ли добра видимост било нощем ,било в мъгла то карайте бавно и внимателно.Не разчитайте на случайноста че няма да има нещо отпред . Скоро един колега се ежеше че навлязъл в един завой без видимост и хоп настигнал някакъв дядка с Лада който карал бавно и колегата набил спирачките . Дядката бил виновен че карал бавно. Аз пък ще кажа че колегата е виновен че навлиза с голяма скорост в завой без видимост.А при това положение може вместо дядката да е нещо съвсем друго ,било аварирал автомобил , било някоя голяма яма и какво ли не . Затова нямате ли видимост ще карате със съобразена скорост тоест скорост при която бихте спряли без проблем . :D :D :D То стана малко като:колонката на Коцев

Коментар