И аз го гледах. Казаха и че в Европата яко слагат Газови системи, че било по-икономично. Даже държавата ги подпомагала щото са еко ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забраняват газовите уредби след 2009 !!!
Collapse
X
-
КИМИ написа:Депутатите имат вериги бензиностанций и никой не им зарежда бензина, така че очаквам ответен удар- двоен акциз на газта и да стане 2.20- ха сега да ви видя, гявули такива. Бенз!
Коментар
-
Не знам аз ли не разбрах или вие, ама никога не са казвали, че забраняват газстанциите или газовите уредби искат всяка кола да върви с горивото за което е направена и в това няма нищо лошо в Испания преди години беше така и мисля, че и сега не е по различно. И аз лично съм за махането на газовите уредби, не искам да се разминавам или на паркинга на магазините да съм заобграден с движещи се самоделни бомби.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:Не знам аз ли не разбрах или вие, ама никога не са казвали, че забраняват газстанциите или газовите уредби искат всяка кола да върви с горивото за което е направена и в това няма нищо лошо в Испания преди години беше така и мисля, че и сега не е по различно. И аз лично съм за махането на газовите уредби, не искам да се разминавам или на паркинга на магазините да съм заобграден с движещи се самоделни бомби.всяка страна си има идентичност.
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
bubachko написа:КИМИ написа:...така че очаквам ответен удар- двоен акциз на газта и да стане 2.20.... А кой знае колко заводи и предприятия има още с разни специализирани газови инсталации... Ще замирише тогава не на газ, а на революция
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
bubachko
Абе незнам дали аз не съм разбрал нещо, ма тази "директива" както я нарекоха и от която направиха новината не е за махане на уредбите и за спиране на газта, а за намаляване на вредните емисии... Което не виждам как ще стане, ако накарат всяка кола да си кара на горивото за която е писана... Не че много разбирам, ама сигурно всички 20-годишни таралясници на газ са по-екологични от повечето коли на пазара, без да гледаме чистак-новите де. Друг е въпроса колко са сигурни и с тази новина не се ли опитаха да загатнат предполагаемо спиране от движение на старите коли... Или купуваш на бате Фичо (стойност 1000лв) катализатор за 1200лв, или сменяш старата самоделна бутилка с такава за 2000лв (сигурна)... ако не те кефи - еее-там могат да ти го изкупят за скрап за 200лв
. Да не говорим за всички "старчоци" тип баба Лада и дедо Мохер и всички други подобни дето даже си нямат контрол на изгорелите газове...
van_dal написа:bubachko написа:КИМИ написа:...така че очаквам ответен удар- двоен акциз на газта и да стане 2.20.... А кой знае колко заводи и предприятия има още с разни специализирани газови инсталации... Ще замирише тогава не на газ, а на революция
Коментар
-
Аз пък нямам такива проблемикарам си Bi Power-a със фабричния метан и неме инт. Мен чесно казано ме самнява да ги забранят газовите!Предполагам че само ще изловят НЕ законните без паспорти и така.Ще си проличи през 2009 живот и здраве.Между другото Bi Power-a се продава,ако някои има интерес можи да ми пиши на лична.
Fiat Marea 1.6 16v Bipower
Citroen Saxo 1.6 VTS 90 k.c.
Citroen Saxo 1.6 16v 118 k.c.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар