Основно нелицензиран софтуер на компютъра ми са аутокад2008 и производните и.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ползвате ли "пиратски" софтуер?
Collapse
X
-
А има ли някой който да не използва поне един пиратски софтуер? А бе ние всички се оказахме за икономическа полиция /да не чува дявола/. Че то ако trygna да купувам всичко от което имам нужда или ми харесва, то щях да си остана с гол windows. Ей по-малко се хвалете с това, че врагът не спи.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Евал! Това за домашния комп или за служебния се отнася?LiGuru написа:Нали ти казах аз нямам нито едно приложение за което да бъде преследван..... Ама нито едно!NikMar написа:А има ли някой който да не използва поне един пиратски софтуер?
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
Е за домашен, служебен, лаптоп..каквото се сетиш. Само дето пиратствам с музика и филми, но това не е темата.NikMar написа:Евал! Това за домашния комп или за служебния се отнася?LiGuru написа:Нали ти казах аз нямам нито едно приложение за което да бъде преследван..... Ама нито едно!NikMar написа:А има ли някой който да не използва поне един пиратски софтуер?
Коментар
-
Не съм, има хора които ме познават и могат да го потвърдят. Не се притеснявай за това.tomazo написа:ти да не си от НСБоппп
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
А WinRAR случайно да ползваш?LiGuru написа:Е за домашен, служебен, лаптоп..каквото се сетиш. Само дето пиратствам с музика и филми, но това не е темата.NikMar написа:Евал! Това за домашния комп или за служебния се отнася?LiGuru написа:Нали ти казах аз нямам нито едно приложение за което да бъде преследван..... Ама нито едно!NikMar написа:А има ли някой който да не използва поне един пиратски софтуер?
Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Re: ...
Ами, май в повечето случаи намирам... А където няма, ползвам пиратски, но не ми се налага толкова често... Примерно - вчера ползвах една програма за конверт на PDF-DOC, но ми трябваше еднократно, а тя си имаше trial-период... Това, което ползвам постоянно и ми е пиратско, е офиса и шампоана - всичко друго е или за временна употреба, или ровя за безплатна версия, която да ме устройва.Програми, които ми се налага да ползвам - аудио и видео конвертори, обработка на снимки, аудио-видео плейъри - има си много добри безплатни. Например - за музика ползвам AIMP плейър, който си има и функции за аудио конверт... Успоредно с WinDVD5, който ми е легален, за филми ползвам и безплатния Full Screan Player, който е безплатен. Не ми се е налагало да ползвам аутокадове, фотошопове и прочее професионални програни. За любителска и повърхностна обработка на снимки си има Пикаса и Shutterfly, които са ми достатъчни.Не съм никакъв светец, но повечето кракнати програми, които съм ползвал, ми създаваха проблеми в едно или друго отношение, и затова се научих да търся безплатното. А в нета има доста - само да се порови човек.TOSHIRO написа:А за които няма свестни такива... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08karloson написа:Където мога, ползвам безплатни аналози на програмите, които са ми необходими...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
Благодаря! Ще пробвамpeho написа:Мога да ти препоръчам нещо,което е безплатно и ще ти свърши работа вместо Офис 2003 за ексел,но за аксесkarloson написа:Където мога, ползвам безплатни аналози на програмите, които са ми необходими... Уиндоуса ми е легален (дойде си с лаптопа), но Офис 2003 ми е пиратски... С удоволствие бих ползвал безплатния Open Office, но работата ми налага да правя някои таблици на ексел и аксес, които не могат да се направят с друга програма (друг е въпроса, че това е монополно наложено от данъчното и министерство на земеделието). За запис на дискове също използвам пиратско копие на Ashampoo burning studio - имам легално Неро, което пак си дойде с лаптопа, но "шампоана" ми допада повече...Май това ми е пиратския софтуер... Всичко друго ми е или легално, или безплатно...
.Ето това е Easyoffice,ако не го намериш ще ти го изпратя.Друг е въпроса дали е необходимо да се пробваш с него,особенно ако ти е за домашна употреба този Офис 2003.
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Искаш да ме заковеш ли :D ми ползвам нещо подобно... ама си е легално.... Няма да ви лъжа нямам нито един софтуеар за който да се притеснявам. И отговора на как така е много лесен... просто никой не ми иска пари за това което ползвам, а напротив получавам благодарствени мейли.bright написа:А WinRAR случайно да ползваш?LiGuru написа:Е за домашен, служебен, лаптоп..каквото се сетиш. Само дето пиратствам с музика и филми, но това не е темата.NikMar написа:Евал! Това за домашния комп или за служебния се отнася?LiGuru написа:Нали ти казах аз нямам нито едно приложение за което да бъде преследван..... Ама нито едно!NikMar написа:А има ли някой който да не използва поне един пиратски софтуер?
Коментар
-
А бе дружко си е като разбиеш нечия парола. Самочуствието ти се вдига!factory_driver написа:Не познавам човек, който да ползва само легален софт
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар