Re: !
Глей са как окакахме на човека темата
. Това си е до вкус бре хора, нали знаете руската поговрка... Може и да са хубави колите, но мен не ме изпълват емоционално. Към това число мога да прикача например и Ферари, Ролс-Ройс... не ме кефат и това си е. Това е като да ме питаш зашо никога не си купувам шоколадов сладолед, а кълва на ванилия и сметана, или защо предпочитам къмпинга пред удобно 5*-но легло... Като цяло нямам марка на която да се кланям, може би Ламбо-то отива на там, но и там не ми харесват всички модели. От доста марки имам и фаворити, но ставаше въпрос, че за тези гореизброение цялостното творчество не ми понася
А последната реплика ми звучи по-фанатично, от колкото някои други сме сектанти - е как така може да има някой на който да не му харесва това?! Еми има, това е
П.С.: Поста е написан с усмивка и без никакви лоши помисли към никой и никоя марка
abarth77 написа:

именно колега, и аз така мисля, толкова са скучни че неможе повече!Иначе има яки баварки ама са недоизмислени!
Вие луди ли сте, бе, хора! Понякога сте такива сектанти, че чак ми заприличвате на тези от едни други форуми
Коментар