От къде да купя компресор за помпане на гуми, който е на 12 волта и използва тока от акумулатора? В Метро има едни по 11 лева, но ми казаха че са боклуци. Има и едни от около 40 лева. Някой купувал ли е от тях и какви са впечатленията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компресор за помпане на гуми - от къде?
Collapse
X
-
Re: Компресор за помпане на гуми - от къде?
За колко пари е бил тоя, сигурно е бил някакъв евтин. Някой купил ли е от някъде и да е останал доволен?Mitko написа:Аз си купих от тия гръцките. Изкара точно 3 месеца и се счупи. Манометъра му не бачкаше още като го купих.mvmrik написа:От къде да купя компресор за помпане на гуми, който е на 12 волта и използва тока от акумулатора? В Метро има едни по 11 лева, но ми казаха че са боклуци. Има и едни от около 40 лева. Някой купувал ли е от тях и какви са впечатленията.
-
Аз я карам с българско компресорче купено навремето за 60 лв. Това навремето трябва да е преди повече от 15 г.
и още не се е сдухало.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Имам истински компресори, руски, производство от старите времена цена 48лвПолзвам такьв без проблеми поне от 3-4 г.От къде да купя компресор за помпане на гуми, който е на 12 волта и използва тока от акумулатора? В Метро има едни по 11 лева, но ми казаха че са боклуци. Има и едни от около 40 лева. Някой купувал ли е от тях и какви са впечатленията.
Коментар
-
Да, на 12в е. И им се чудя на тия хора, не жалят материала - цялото е алуминиева отливка и то - прецизна!А вьтре е направено като за ДВГ , с истинско лагеруване- само една свещ му трябва , гориво и ......hit-ko, тоя на 12 волта ли е ? Абе руското си е руско, каквото имам у нас е от години и не е мръднало
Коментар
-
Това за колко време горе-долу помпа една гума до 2 атмосфери?hit-ko написа:Имам истински компресори, руски, производство от старите времена цена 48лвПолзвам такьв без проблеми поне от 3-4 г.От къде да купя компресор за помпане на гуми, който е на 12 волта и използва тока от акумулатора? В Метро има едни по 11 лева, но ми казаха че са боклуци. Има и едни от около 40 лева. Някой купувал ли е от тях и какви са впечатленията.
Коментар
-
Ми Аз си взех по-рано от Метро. Не му работи манометъра, но помпа. Бавно ама помпа. Не става за големи гуми обаче, не може да ти напомпа гумата на 3 ако решиш де
Ако искаш нещо качествено, не си взимай такова.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Възраждам темата, за да попитам за актуални ваши впечатления... Нужно ми е компресорче за гуми, което да работи на 12 волта и да може да вдигне налягане от 2,2-2,3 атмосфери... В Практикер, Метро и Мосю Бриколаж гледах някакви, но не знам доколко са читави. Какво ще препоръчате?!M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
То загряването си е чиста физика - вкарваш газ в по-малко пространство - затопля се и отдава топлина по стените на компресора. Ама си е вярно че евтинджоса излиза скъпо!Аз малко спам да внеса - откъде мога да се сдобия с дигитален манометър, и по-точно с такъв който измерва налягането по някакъв по-точен принцип от старовремските?
Коментар
-
От много време се каня да отида за компресор ето тук - ж.к. Младост 1, бул. Александър Малинов 18. Това е адресът на Авто-център Маргел. Пада се от дясно на около 500 м, след като се слезе от детелината на Цариградско по посока Младост. Та там продават компресори Michelin по 82 лв, като съм чувал добри отзиви за тях. Ако имаш време погледни и доложиmsotiroff написа:Възраждам темата, за да попитам за актуални ваши впечатления... Нужно ми е компресорче за гуми, което да работи на 12 волта и да може да вдигне налягане от 2,2-2,3 атмосфери... В Практикер, Метро и Мосю Бриколаж гледах някакви, но не знам доколко са читави. Какво ще препоръчате?!
преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Дигитални манометри по 9 лв гледах онзи ден в Мосю Бриколаж. И в практикер ги има същите, но с 5 лв повече. Преполагам, че и във всеки магазин за автоджунджурии има подобни.ogi28b написа:Аз малко спам да внеса - откъде мога да се сдобия с дигитален манометър, и по-точно с такъв който измерва налягането по някакъв по-точен принцип от старовремските?преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар