Със сигурност знам че и Колегата 6ма7ка7а също ще иска за други не знам, трябва да се организираме и така
.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Ако искаш ми пиши в skype да се уточним за евентуална поръчка.reter написа:Еми ако има още някой да се обажда, ако не да ги поръчваме 3-те понеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз и 6ма7ка7а сме първи на опашката но ти си знаеш за това де
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
дано колегата не се сърди че ъпвам това но нека има за новобранцитеphoenix написа:Такааааареших да напиша този пост, понеже мисля че е редно. Всеки който преведе парите по сметката и ми прати лично съобщение си получава стикера.Предвид това, че в пощата ми искат почти 2лв. Реших следното:Всеки който иска да му пратя един стикер ще си плаща доставката или 1 стикер = 1лв. + 2лв. доставка = 3лв.(за всяка точка от страната - пристига за 2-3 дена, много хора могат да потвърдят)5 стикера = 5лв. (в цената е включена доставката до всяка точка на страната)п.п.от 1 до 4 стикера се плаща доставката+плика - 2 лвп.п.2Ако ми пращате съобщения от рода на: "искам стикер как да си го получа", или "ще се оправим с парите"....сами се сещате, че няма да има никакво развитие. Всеки от нас е зает и си цени времето. Имате представа колко време отнема да си зарежеш работата и да отидеш до пощата, да чакаш по опашки, за да изпратиш едно писмо.Ако има колеги от Варна, могат да заповядат в офиса ми или по срещите. Сметката, по която се превеждат парите, я има едва ли не на всяка 2-ра стр. от темата, но ще я напиша отново и на тази:сметката:IBAN: BG40 PRCB 9230 4015 4427 14Емил Валентинов ПенчевBIC код : PRCBBGSFПрокредит Банк, Клон: Варна 2phoenix написа:ами умувах и какво реших:
Значи, давам си банковата сметка, и за колегите от София най-добре един човек да преведе примерно 20 лв. и аз му пращам 21 стикера, той ще ги раздава и ще си събере парите от колегите. За колегите от другите градове, могат да превеждат пари по сметката, като изрично да упоменавате, че става дума за стикер и за колко броя. Примерно: захранване за 1(2, 3, 10) стикера от НИКА и Трите Имена.и задължително след това ми пишете лично, че сте превели и адрес на който да си получите стикера. (добре че пощата ми е на близо), в отговор на лично ще ви пращам и извлечение от банката, че съм получил и става дума за същия човек.За всички които имат свободно време, стикера е качен в http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sticker/ с името logo-cut.cdrтеглите го на една флашка и във всяко рекламно студио ще ви го изрежат.За Варненци.... до 2-3 дена, ще имам стикерите в офиса и можете да минавате директно през офиса да си ги вземате(само искам да помоля за прозвъняване по телефона предварително, за да не се окаже че ме няма и да се разкарвате напразно) или на сбирките.п.п.Иначе на никого няма да откажа да му пратя стикер.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
мерси, за ъпа, май трябва да го сложа на 1-ва стр.Абсолютно всеки който е поръчал е получил стикер, така че това си е реда и за мен е по-лесно.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар
-
10 стикера заминаха.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар
-
тука в София са които иска да ми пише аз ще ползвам само 3-4другите мога да ги дамphoenix написа:10 стикера заминаха.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
От днес и аз си имам стикер.За колегите от Бургас давам следната информация;Стикера ми струва 5 лв.Правих го в рекламната агенция която се намира на 20 метра от магазина за електроника ’’Панда’’ в същият блок.Няма нужда да си носите флашки ,просто им давате адреса за даунлод и те си знаят работата. Разбрах че има колеги които са брали ядове в Дигитала до съда.Надявам се инфото да да е полезно за желаещите да си направят стикер.
Коментар
-
Е знам, че ми остава някое друго мнение до 50, ама къде да те намеря да си открадна 1 :D Обещавам да ги направя мненията - честно :Dtodorshalev написа:тука в София са които иска да ми пише аз ще ползвам само 3-4другите мога да ги дамphoenix написа:10 стикера заминаха.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
моите свършихаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар