Ей, ЧРД, Явка. От здраве, успехи и положителни емоции да не се отървеш никога. Наздраве.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит празник на Yavor!
Collapse
X
-
Благодаря на всички за пожеланията, чак сега се добрах до компа че от работа и празнуване не ми остана време!Нека всичко , което ми пожелавате, да се връща и на вас поне удвоено!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Абе, водкаджия, само още веднъж ще ти я предложа - откажеш ли - пий си ментетета и това еImmortal написа:Е аз закъснях с цял ден, но нямах достъп до интернет от петък насам.Жив и здрав, късмет, щастие и тази година да направиш пак от онази домашнярката... че таз година не успях да я опитам
Много благодаря за пожеланията.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Явор Митев
...аз щи кажа аз на тебе......издъник Мтел да ти звъня, не стига и дето ти беше изключен телефона, ами и среднощ го включи та ония ме събудиха със смс че вече мога да те набера...ама викам да не събудим Никито, та залюснах пак.Догодина идем с бебето на РД, да знаеш....Yavor написа:...Много благодаря за пожеланията....
Коментар
-
Адаш, телефона ми умре за батерия още в 6 вечерта (не че са ме спукали от звъняне - не беше зареден), а не бях в къщи и като се прибрах го включих.Благодаря че си опитал!А за догодина - живот и здраве ви посрещам в нов апартамент - днес сключих предварителен договор.До нова година ще е построен, а съм планирал до 33 ми рожден ден да се нанеса, дай-боже само да сме живи и здрави!Авео написа:...аз щи кажа аз на тебе......издъник Мтел да ти звъня, не стига и дето ти беше изключен телефона, ами и среднощ го включи та ония ме събудиха със смс че вече мога да те набера...ама викам да не събудим Никито, та залюснах пак.Догодина идем с бебето на РД, да знаеш....Yavor написа:...Много благодаря за пожеланията....
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар