170 ги направих с за първи път като се прибирах от Итал Феста ’05. Мръщеше се за повече пък и мен не ми се щеше.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Orcinus
Естествено, че се натрупва със скоростта. Т.е. ако при 100 те лъже с 10, то при 200 вече са 20 км/ч. Друг е въпросът, че може да имаш и постоянна като добавка деicko PB7932XB написа:От С. Загора за Раднево една вечер напълних километража оборотомера беше над 7, но едва ли скороста е била 220 защото максималната на Брава 1.6 е 187км/ч, така че уместен е въпроса колко лъже километража?! А и дали грешката се натрупва със скороста или е постоянна?
, на брачеда старото москве едно време в спряно положение показваше, че се движиш с 40км/ч
Коментар
-
хах... на дядо ми пък старото возило беше с много "фиксиран" километраж... та имаше информация че се движи някъде между 50 и 100 км/чpaparac написа:Естествено, че се натрупва със скоростта. Т.е. ако при 100 те лъже с 10, то при 200 вече са 20 км/ч. Друг е въпросът, че може да имаш и постоянна като добавка деicko PB7932XB написа:От С. Загора за Раднево една вечер напълних километража оборотомера беше над 7, но едва ли скороста е била 220 защото максималната на Брава 1.6 е 187км/ч, така че уместен е въпроса колко лъже километража?! А и дали грешката се натрупва със скороста или е постоянна?
, на брачеда старото москве едно време в спряно положение показваше, че се движиш с 40км/ч

FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар
-
150 км. ч. на газ - вдига ги бързичко и без проблем, след което приятелката ми почва да пищи, така че не знам до колко може да стигне
.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:150 км. ч. на газ - вдига ги бързичко и без проблем, след което приятелката ми почва да пищи, така че не знам до колко може да стигне
.
тя май приятелката ти повече е влюбена във Фиатката от тебе
,след като не може да я пробваш сам колко вдига ,явно не слиза от нея
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Аз ще му кажа на Златев как безмилостно го дъните по тестдрайвовете горкото Леонче :D :D :D Аз в понеделник ще го юркам СеатаStilo написа:Днес с новия Seat Leon - 200 км/чдизел 1,9 TDI - 105 к.с.
Иначе по темата - с Уното около 150, с Капата 230 км/ч
Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар