С моето Пунто вчера вдигнах 175 км/ч на правата до Провадия.Много трудно обаче.75 коня ЕЛХ,но не варви.Правих ремонт на мотора и сега е на 1200 км. след ремонта.Трудно се наема,ръмжи и не върви.Преди на газ с вкл. климатик вдигаше 165 км/ч.Дали ще се отпуши нямам идея
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
колега ако на пътя има по голямо ПТП от мен искам да ми го покажишinfirm написа:Рекорда в София ми е 120 от Люлин през тунела посока Кино Арена 1. Но не заради тръпката, просто ми се наложи защото имах 5-6 минути до началото на матурата.... .И не казвайте че темате е голфаджийска... напоследък ние с фиатите (визирам Браво) сме по-големите селяни на пътя!
Коментар
-
съгласен сам със теб за пунтото и мойто беше така докато не се намесих аз намери 6 скоростна кутия сас широкия деференциял и бракни в компа и махни ограничителия на помпата за бензина и друго режиш предните прожини с 2 навивки а от зад слагаш тампони заштото става не стабилна и подминаваш 200 км/ч за отрицателно времеза колко време набираш от 0 до 100stoyano написа:С моето Пунто вчера вдигнах 175 км/ч на правата до Провадия.Много трудно обаче.75 коня ЕЛХ,но не варви.Правих ремонт на мотора и сега е на 1200 км. след ремонта.Трудно се наема,ръмжи и не върви.Преди на газ с вкл. климатик вдигаше 165 км/ч.Дали ще се отпуши нямам идея
Коментар
-
не съм засичал от 0 до 100,но е бавно.Предните ми гуми са 175/14,а задните 185/14.скоро сменях кутия,но не намерих 6 скоростна.Преди сякаш вървеше повече.Всичко е ново без буталата.Амортисьорите ми са менте(ВИКТОРИ) и друса като Голф тройка.Но ще се постарая да бъзикна компютъра,за прожините по-нататък.puntaro написа:съгласен сам със теб за пунтото и мойто беше така докато не се намесих аз намери 6 скоростна кутия сас широкия деференциял и бракни в компа и махни ограничителия на помпата за бензина и друго режиш предните прожини с 2 навивки а от зад слагаш тампони заштото става не стабилна и подминаваш 200 км/ч за отрицателно времеза колко време набираш от 0 до 100stoyano написа:С моето Пунто вчера вдигнах 175 км/ч на правата до Провадия.Много трудно обаче.75 коня ЕЛХ,но не варви.Правих ремонт на мотора и сега е на 1200 км. след ремонта.Трудно се наема,ръмжи и не върви.Преди на газ с вкл. климатик вдигаше 165 км/ч.Дали ще се отпуши нямам идеяВече карам разумно!
Коментар
-
използваи класикаа брат отпред 175/60/13 и от зад 205/55/14 по бърза и по устойчива надявам се че сам ти помогналstoyano написа:не съм засичал от 0 до 100,но е бавно.Предните ми гуми са 175/14,а задните 185/14.скоро сменях кутия,но не намерих 6 скоростна.Преди сякаш вървеше повече.Всичко е ново без буталата.Амортисьорите ми са менте(ВИКТОРИ) и друса като Голф тройка.Но ще се постарая да бъзикна компютъра,за прожините по-нататък.puntaro написа:съгласен сам със теб за пунтото и мойто беше така докато не се намесих аз намери 6 скоростна кутия сас широкия деференциял и бракни в компа и махни ограничителия на помпата за бензина и друго режиш предните прожини с 2 навивки а от зад слагаш тампони заштото става не стабилна и подминаваш 200 км/ч за отрицателно времеза колко време набираш от 0 до 100stoyano написа:С моето Пунто вчера вдигнах 175 км/ч на правата до Провадия.Много трудно обаче.75 коня ЕЛХ,но не варви.Правих ремонт на мотора и сега е на 1200 км. след ремонта.Трудно се наема,ръмжи и не върви.Преди на газ с вкл. климатик вдигаше 165 км/ч.Дали ще се отпуши нямам идея
Коментар
-
мерси,помогна ми.ще използвам съветитеpuntaro написа:използваи класикаа брат отпред 175/60/13 и от зад 205/55/14 по бърза и по устойчива надявам се че сам ти помогналstoyano написа:не съм засичал от 0 до 100,но е бавно.Предните ми гуми са 175/14,а задните 185/14.скоро сменях кутия,но не намерих 6 скоростна.Преди сякаш вървеше повече.Всичко е ново без буталата.Амортисьорите ми са менте(ВИКТОРИ) и друса като Голф тройка.Но ще се постарая да бъзикна компютъра,за прожините по-нататък.puntaro написа:съгласен сам със теб за пунтото и мойто беше така докато не се намесих аз намери 6 скоростна кутия сас широкия деференциял и бракни в компа и махни ограничителия на помпата за бензина и друго режиш предните прожини с 2 навивки а от зад слагаш тампони заштото става не стабилна и подминаваш 200 км/ч за отрицателно времеза колко време набираш от 0 до 100stoyano написа:С моето Пунто вчера вдигнах 175 км/ч на правата до Провадия.Много трудно обаче.75 коня ЕЛХ,но не варви.Правих ремонт на мотора и сега е на 1200 км. след ремонта.Трудно се наема,ръмжи и не върви.Преди на газ с вкл. климатик вдигаше 165 км/ч.Дали ще се отпуши нямам идея
Вече карам разумно!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар