Аз пък като прочетох новината и се притесних много.Вече не мога да спя нощем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Maybach" застрашен от спиране
Collapse
X
-
Аааа тука не съм съгласенMarea Bipower написа:Ето това е моята истинска кола
Изродско е това Бентли, май няма много общо с тия дето софийските дришльовци карат 
Това дето дришльовците го търкалят е просто уникално.p.s. А това, което е пуснал Kuku направо кърти!! Особено Бентли-то накрая :D
Bravo 1.6 16v
Коментар
-
То може и уникално да е, но не е баш крилато "В".chris написа:Аааа тука не съм съгласенMarea Bipower написа:Ето това е моята истинска кола
Изродско е това Бентли, май няма много общо с тия дето софийските дришльовци карат 
Това дето дришльовците го търкалят е просто уникално.p.s. А това, което е пуснал Kuku направо кърти!! Особено Бентли-то накрая :D
Коментар
-
Бе аз се чудех що не ги карат много много тия Майбахове.... Пък то какво било... Абе само много се чупят - да знаете - и у Перник не ги купуват...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Това е добро колега. Пък си е и вярно де. А иначе си е глезотийка голяма и бентлита и ментлита всичко. Ама трябва да се отличаваш все пак. Милиардер си а пък да се возиш в нормална S калса не върви трябва да изпъкваш все пак. Въпреки че аз предпочитам S-а ама аз съм си аз.пп: А м/у другото бях прав че има вече някакво узлобление от страна на някои хора. Не е зле д апомислят как ще се държат занапред. Не визирам никого дано да има промяна иначе се превръщаме в голфари, а може и при тях да няма чак такива глупави спамове като в тази тема тука.Kuku написа:Това виждали ли сте го
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Да ме прошава Яхуу, ама Майбаси доста псувателно ми звучи...Kuku написа:Адаш, "Майбахове" или "Майбаси" :yahoo :VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
To e ясно това, но всичко зависи от условията на замяна.Ако ти предложат да си смениш Бравата за Майбаха, но без да го продаваш. Т.е. при условието да го караш точно както Бравата, и ако не успееш - да ти я вземат, дали ще го направиш?Аз лично едвали мога да му пълня резервоара всеки ден, да му купя гуми и ако се повреди да платя ремонта без да си продам къщата.dudulia написа:Нека аз да съм първия от форума,който изказва подкрепата за майбах и да ви кажа честно с удоволствие бих сменил бравата за майбах,ама никой не ми предлага такъв бартер
Коментар
-
Ами и без това се казва "Майбах"... то работата наистина отива на "Май бях"...
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ми то сигурно автоматично се става член на клуба ако си го купишMarea Bipower написа:chris написа:За другите неща не знам, но ремонтите са ти безплатни до живот.... май.1115 написа:Аз лично едвали мога да му пълня резервоара всеки ден, да му купя гуми и ако се повреди да платя ремонта без да си продам къщата.
Само ако си член на клуба им маи 
А иначе това с доживотната гаранция ми го каза един дето наистина кара Майбах и още куп други луксозни возила (е, той е само шофьор де), но и на мен ми е трудно да го повярвам. Сигурно важи само за определени неща по колата, не за всичко.
Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар