Инес, браво за рибите. Кажи сега къде ги лови на Дунава ли?

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Хобита - Риболов

Collapse

X
- 

Шипоченския залив - минава се през Ихтиман. Има много добри места и по това време там се събира рибата на топло. Там е лесно достъпно с кола, но е сравнително плитко. Друг вариант по пътя за Самоков през Пачарево и Щъркела - на устието на р. Искър. Там обаче е трудно достъпно и трябва да оставиш колата далече.Lane Staley написа:Никой ли няма да открива сезона? Аз мисля единия от двата почивни дни да ходя на Искър. Ако ме посъветвате за някое добро ( и лесно достъпно място ) ще съм много благодарен.
Коментар
 - 

Eй бракониер такъв ...Като ще газиш водата давай на "Ренов Дол" ---> Платика ~ 1.5 кг.Аз ти препоръчвам, Душанци ---> Глей ко става сега... Пастърва (Дъгова), Платика, Червеноперка (май си е Бабушка), Клен, ШАРАН, Щука, Сом Всички видове са Уловени лично от мен и гаранция ги има... Има и тънкости ....Lane Staley написа:Никой ли няма да открива сезона? Аз мисля единия от двата почивни дни да ходя на Искър. Ако ме посъветвате за някое добро ( и лесно достъпно място ) ще съм много благодарен.
Коментар
 - 

Абе аз наистина малко побракониерствахLiGuru написа:Eй бракониер такъв ...Като ще газиш водата давай на "Ренов Дол" ---> Платика ~ 1.5 кг.Аз ти препоръчвам, Душанци ---> Глей ко става сега... Пастърва (Дъгова), Платика, Червеноперка (май си е Бабушка), Клен, ШАРАН, Щука, Сом Всички видове са Уловени лично от мен и гаранция ги има... Има и тънкости ....Lane Staley написа:Никой ли няма да открива сезона? Аз мисля единия от двата почивни дни да ходя на Искър. Ако ме посъветвате за някое добро ( и лесно достъпно място ) ще съм много благодарен.
  От Петък до Неделя бахме на тиймбилдинг на Голям Беглик. Та както валеше здраво някои занятия отпаднаха и аз малко порибарствах, та се отчетох с няколко костура и бабушки - общо 12 парченца.На душанци става ли за пикник за нерибарите?

like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
 - 

Очаквайте инфо от 06.06.2009
 Или капо или с някоя риба, обещавам да открия сезона. Призовавам и другите, които го направят да драснат някой ред и сложат някоя снимка 
НАСЛУКА!

"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
 - 

Инес за съжаление ще откривам сигурно на Текето. Братовчед ми ще пази места от четвъртък. Ако искаш си добре дошла. Все ще намерим място и за твойте въдици. Таксата е 3лв. на въдица. Ще бъда там от събота следобяд (16-17ч.) до неделя на обяд някъде. Ще имаме барбекю, ракия, бира и т.н.

"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар