sok1 написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Хобита - Риболов

Collapse

X
- 

Е какво да ги разкъсвам, то риба не остана в тоя гьол, майстор Иво ги разбива постоянно. Обаче имам да си отмъщавам за една пръчка там и ще взема специално една дунавска гьостерица да видим кво точно ще и чупят.tyson написа:Банков, очаквам да ги разкъсаш с такова инфо....
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
 - 

Само на царевица от консерва. В интерес на истината имаше доста хора, сутринта в 05:50 мислех, че ще съм първи, но бях 4-та кола на опашката пред портала. По-интересното е, че навсякъде имаше само епизодични удари, освен при мен и още един колега до мен. При нас на всеки 10-20 минути се случваше нещо - вадене, късане, откачане и аванса все свиреше. Явно бяхме случили на места. Късмет! А риба има колкото искаш, няма свършване. Виждат се силуетите на 5-10 килограмови амури да преминават, ама трудно е да ги накараш да вземат. Явно са врели и кипели в оцеляването.S_BANKOV написа:Е бре, риба не остави за уйкенда. На какво удариха, царевичка? пп Май ще излезеш прав за седмичния ритъм на рибата.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
 - 

По принцип лично аз работя само на царевица с аромат на мед. На нея къпя и амури и шарани.Тези вътрешноводоемските шарани не ги разбирам много

"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
 - 

Баси, тва на тия риби сякаш сладолед им купувате...S_BANKOV написа:Тайсъне, я кажи според теб кой е най подходящия аромат за амура и шарана- ягода- ванилия- вишна

Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
 - 

Ти мани ма, баща ми миналата пролет, да ми намериш масло от анасон, та да ми намериш. Викам, да не би мастика да правиш? Не, за шаран му трябвало Yellow_Flash_Colorz_PDT_09Yavor написа:Баси, тва на тия риби сякаш сладолед им купувате...S_BANKOV написа:Тайсъне, я кажи според теб кой е най подходящия аромат за амура и шарана- ягода- ванилия- вишна
Коментар
 - 

Анасона е зимен аромат....май...nikolce написа:Ти мани ма, баща ми миналата пролет, да ми намериш масло от анасон, та да ми намериш. Викам, да не би мастика да правиш? Не, за шаран му трябвало Yellow_Flash_Colorz_PDT_09Yavor написа:Баси, тва на тия риби сякаш сладолед им купувате...S_BANKOV написа:Тайсъне, я кажи според теб кой е най подходящия аромат за амура и шарана- ягода- ванилия- вишна

MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар